Site icon Hallocy

Survivor 4: Τέρμα εγωιστής ο Μπάρτζης – Κάθε φορά που χάνει λέει “το άφησα επίτηδες”!

Δεν έχει μάθει να χάνει!

Survivor 4: Έχετε παρατηρήσει την τραγική κίνηση που κάνει ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνει ένα αγώνισμα! Το κάνει από την αρχή του ριάλιτι αλλά πλέον “κούρασε”!

Το νέο του χτύπημα ήταν χτες στην ατομική ασυλία! Συγκεκριμένα μέχρι τέλους πάλεψαν οι Αλέξης Παππάς, Νίκος Μπάρτζης και Ελευθερία Ελευθερίου! Νικητής ήταν ο πρώτος. Τι δήλωσε μετά το τέλος της ασυλίας; Πως άφησε να κερδίσει ο Αλέξης μόλις κατάλαβε πως έχασε η Ελευθερία γιατί δεν ήθελε να βρεθεί στη δύσκολη θέση να δώσει συμπαίκτη του για υποψήφιο!

Συγνώμη φίλε Νίκο! Πρώτον την προηγούμενη βδομάδα που κέρδισες την ατομική ασυλία δεν το σκέφτηκες; Δεύτερον ακριβώς το ίδιο έχεις πει κι όταν χάνεις και από αντίπαλο σε αγώνισμα και τρίτον δεν καταλαβαίνεις ότι μ’ αυτό που λες προσβάλεις τον συμπαίκτη σου που κέρδισε; Τόσο εγωιστή παίκτη πρώτη φορά βλέπουμε στο Survivor! Κερδίζω με την αξία μου και χάνω επειδή άφησα εγώ να με κερδίσει ο αντίπαλος!

Πρέπει να μάθεις να χάνεις φίλε! Πως βγήκε αυτό το παιδί αγαπημένος παίκτης πριν κάποιες εβδομάδες είναι απορίας άξιο! Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει! Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και μόλις βγει υποψήφιος ο κόσμος θα τον τιμωρήσει! Εκτός και αν του σφυρίξει κανείς από την παραγωγή τίποτα και κάνει “κωλοτούμπα” όπως ο Τζέιμς Καφετζής!

Exit mobile version