Site icon Hallocy

Survivor 4: “Κύριος” ο Ντάφυ – Μοίραζε “μεσαία δάχτυλα” μετά τη νίκη των κόκκινων!

Δίδαξε αθλητική παιδεία!

Survivor 4: Αθλητική παιδεία “μοίρασε” ο Τριαντάφυλλος, αμέσως μετά τη νίκη των κόκκινων και την εξασφάλιση της δεύτερης ασυλίας!

Ο Ντάφυ σε κάθε παιχνίδι είναι προκλητικός με τους πανηγυρισμούς τους και μάλιστα διδάσκει και ήθος στα συμβούλια του νησιού! Καλό κι αυτό! Τι έκανε χτες που δυστυχώς για εκείνον τον “έπιασε” η κάμερα;

Αμέσως μετά τις εύστοχες βολές του Γιώργου Ασημακόπουλου, που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, άρχισε να υψώνει το “μεσαία δάχτυλο” πανηγυρίζοντας σαν χούλιγκανς σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού! Κι όλα αυτά ενώ η κόκκινη ομάδα έχει παράπονα από τους μπλε ασέβεια και έλλειψη αθλητικής παιδείας!

Δείτε την φωτογραφία που “καίει” τον Τριαντάφυλλο

Survivor 4: Γλέντησαν οι «Κόκκινοι» τους «Μπλε» μετά την ψηφοφορία – «Τελείωσε το παρεάκι σας…»
Η ψηφοφορία των «Μπλε» για την αποχώρηση στο Survivor προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση ως προς τα αποτελέσματά της, με τον Κρις Σταμούλη να βρίσκεται στην κρίση του κοινού, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους «Κόκκινους» να… τους γλεντήσουν.

Το λόγο πήραν ιδιαίτερα οι πρώην συμπαίκτες της βάσης της μπλε ομάδας, η οποία δημιουργήθηκε από τους πρώην Μαχητές, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τη Σοφία Μαργαρίτη να «κατακεραυνώνουν» τους πρώην συμπαίκτες τους, που ψήφισαν τον Κρις.

Survivor 4: Στην αντεπίθεση… οι πρώην «Μπλε»
«Το παρεάκι σας έσπασε», ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα της Σοφίας, με τον Κώστα να τονίζει πως ίσως το γεγονός, ότι ο Κρις απείχε από τις δουλειές της καλύβας, να τον έφερε στη δύσκολη θέση.

Exit mobile version