Δευτέρα, 8 Μαρτίου

Survivor: Η μητέρα της Σοφίας Μαργαρίτη απαντά στον πρώην σύζυγo της κόρης της

O πρώην συζύγος της Σοφίας Μαργαρίτη, παίκτριας του Survivor, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και ανέφερε πως εκείνος έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, πως η Σοφία βγάζει αρκετά χρήματα από την εργασία της και πως δεν ενδιαφέρεται για τα τέκνα τους.

Σήμερα, η μητέρα της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης, πραγματοποίησε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Αρχικά, μέσω της εκπομπής δημοσιοποιήθηκε ένα έγγραφο μέσω του οποίου η Σοφία Μαργαρίτη γνωστοποιούσε στον πρώην σύζυγό της ότι θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για οικονομικούς λόγους, ενώ η μητέρα της συμπλήρωσε:

“Ο κύριος Βουτσελλάς λέει και ισχυρίζεται ότι έκανε αγώνα για να διεκδικήσει την επιμέλεια των παιδιών 5.5 χρόνια που είχε η Σοφία τα παιδιά της τι αγώνα έκανε ο κύριος αυτός; Δεν έγινε δικαστήριο, έγινε μέσω συμβολαιογράφου. Ο κύριος Βουτσελλάς ενημερώθηκε από τη Σοφία για το Survivor. Αυτά που ισχύουν είναι αυτά που λέει η Σοφία. Όταν το έμαθε ότι θα φύγει το είπε αμέσως, και είπε ότι αναγκάζεται να πάει γιατί δεν της έδινε διατροφή για τα παιδιά. Του έχει κάνει αγωγή για την διατροφή. Η Σοφία προτίμησε αντί να περιμένει 1.5 χρόνο να της δώσει τη διατροφή για τα παιδιά, του τα έδωσε να τα φροντίσει μέχρι να γίνει το δικαστήριο και να πάρει τη διατροφή για να τα συντηρήσει. Η κοπέλα που μίλησε είναι όντως κουμπάρα μας. Η Σοφία το διάστημα που ήταν χωρισμένη φρόντισε τα παιδιά και εμένα και τον παππού με τα λίγα λεφτά που έπαιρνε και επειδή εκείνος δεν της έδινε διατροφή αναγκάστηκε για λίγο καιρό να του δώσει τα παιδιά. Ο κύριος Βουτσελλάς είπε ότι πήγε για τη δημοσιότητα, η Σοφία από την πρώτη μέρα είπε ότι πήγε για τα παιδιά της και ας τη φάνε όλα τα κουνούπια του Άγιου Δομίνικου. Η Σοφία είναι η γλυκιά μανούλα που ανοίγει τις φτερούγες της και αγκαλιάζει όλα τα παιδιά…” είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης