Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου

Το χρονικό της φρίκης: Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στους Εργάτες – Τραγική φιγούρα ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας, ο 25χρονος και μεγαλύτερος γιος της οικογένειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία στο χωριό Εργάτες στην Επαρχία Λευκωσίας. Μάνα και γιος βρήκαν φρικτό θάνατο απ’ τα χέρια του ίδιου του συζύγου/πατέρα. Ξημερώματα Πέμπτης 11 Φεβρουαρίου έμελλε να κοπεί τόσο άδοξα το νήμα της ζωής μιας μάνας 52 ετών και του παιδιού της 20 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, 59 ετών Ελληνοκύπριος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μαρτυρίες που συλλέγει από νωρίς το πρωί το SigmaLive από άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν αναφέρουν ότι μπορεί η οικογένεια να μην απασχόλησε τις Αρχές με ζητήματα οικογενειακής βίας, ήταν όμως κοινό μυστικό η ψυχική κατάσταση του 59χρονου η οποία οδήγησε στο αποτρόπαιο.

Τραγική φιγούρα ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας, ο 25χρονος και μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ο οποίος γλίτωσε απ’ τη μανία του πατέρα του, αντίκρυσε όμως τη φρίκη. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία ενώ τρομάζει ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας του προσπάθησε να του επιφέρει τον θάνατο.

Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τη γυναίκα του αρχικά στο υπνοδωμάτιο της οικίας ενώ ακολούθως την σκότωσε στην αυλή του σπιτιού. Ο γιος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του πατέρα του στον διάδρομο του σπιτιού.

Ο 59χρονος επιχείρησε να στραγγαλίσει τον γιο του με τη χρήση καλωδίου ενώ του κατάφερε και αριθμό μαχαιριών, ευτυχώς όχι θανάσιμων.

Ο δράστης πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και από τις καταθέσεις του πιθανόν να καταδειχθούν και τα κίνητρά του.

Στο βίντεο πιο κάτω η ανταπόκριση της δημοσιογράφου του ΣΙΓΜΑ, Έλενας Λουκά από το σημείο της τραγωδίας

Διαβάστε επίσης