Site icon Hallocy

Το συγκινητικό «αντίο» στη 48χρονη Κύπρια ένα χρόνο μετά: «Συγχώρεσε μας»(pic)

Θλίψη σκόρπισε στην κυπριακή παροικία της Βρετανίας ο θάνατος της 48χρονης Μαρίας Χριστοφή, την Δευτέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, η άτυχη Μαρία απεβίωσε μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένειά της ένα χρόνο εξέδωσε μια ανακοίνωση θέλοντας να την αποχαιρετίσει:

«Λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την μεγάλη μας λύπη για τον χαμό σου, γι’ αυτό και δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανακοίνωση όταν έπρεπε… παρακαλώ, Μαρία, συγχωρέσε μας. Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ένα χρόνο μετά, τον θάνατο της αγαπημένης μας κόρης, αδελφής, θείας, συζύγου και μητέρας, Μαρίας Χριστοφή που απεβίωσε στις 8 Φεβρουαρίου 2020 μετά από μια μακρά και οδυνηρή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 48 ετών.

Άφησε πίσω τους τους θλιμμένους γονείς της, Πέτρο και Αναστασία Χριστοφή Πέρος από την Σωτήρα, Αμμόχωστο, αδέλφια Γιάννη και Εύα, νύφη Άντρη, γαμπρό, Ρομπέρτο, ανιψιές, Ελένη, Αναστασία και Josefine, ανιψιό Χριστόφορο, σύζυγο, Αλέξανδρο, παιδιά, Πέτρο και Εμίλιο, και συγγενείς και φίλους.

Ήταν μια ευγενική, στοργική, καλότροπη, πολύ συμπαθητική και πολύ διακριτική κυρία, ακόμη και κατά την διάρκεια της αρρώστιας της σκεφτόταν τους άλλους. Θα ζει πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας και δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Η επίγεια άγγελος μας. Είθε η μνήμη της να είναι αιώνια.

Το 1ον μνημόσυνο της Μαρία έγινε την περασμένη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021, στον τάφο της.

Θα είσαι πάντα μαζί μας, ο Θεός να σε ευλογεί

Η απαρηγόρητη οικογένειά σου».

Exit mobile version