Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Τέταρτη ημέρα αγωνίας – “Οι ελπίδες μειώνονται”

Τέταρτη ημέρα εξαφάνισης του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, μετά το βίντεο, όπου δήλωνε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ δεκάδες φίλοι του έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Γιώργος Σεργιώτης, φίλος του 24 χρονου, ο οποίος επεσήμανε πως στο βίντεο που ήρθε χθες στα φώτα της δημοσιότητας, εμφανίζεται ο ίδιος και όχι ο Lamanif. Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν η εξαφάνιση του ράπερ είναι διαφημιστικό κόλπο, ο ίδιος είπε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του».

Ακόμα, στην πρωινή εκπομπή του Mega, μίλησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, επικεφαλής του CSII Institute, που έχει αναλάβει εθελοντικά την έρευνα για τον εντοπισμό του ράπερ. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται».

Διαβάστε επίσης