Τρίτη, 22 Ιουνίου

House Of Fame: Αυτοί είναι οι 17 παίκτες του show

Δες τους στα πρώτα τους βήματα!

Το νέο μουσικό show του ΣΚΑΪ, House of Fame αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα (15/2) και η παραγωγή αποφάσισε να δώσει μία μικρή γεύση από τους 17 διαγωνιζόμενους στα πρώτα τους βήματα, σε πολύ νεαρή ηλικία!

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ δεν μας αποκάλυψε ακόμα τα πρόσωπα των παικτών σήμερα, αλλά μας έδωσε μερικές παιδικές τους φωτογραφίες μαζί με τα ονόματά τους

Η ανακοίνωση του House Of Fame για τους διαγωνιζόμενους
Από μικροί το έδειχναν αστέρια πως θα γίνουν και τώρα που μεγάλωσαν οι τηλεθεατές θα κρίνουν!

Στην Ακαδημία μπαίνουν, μαθήματα αρχίζουν και την καριέρα τους εδώ με κόπο θα τη χτίσουν.

Ο δρόμος για τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ, το House of Fame άνοιξε, το σόου ξεκινάει.

Γνώρισε κι εσύ τους παίκτες του House of Fame La Academia στα πρώτα βήματά τους (στην κυριολεξία)

House Of Fame διαγωνιζόμενοι

House Of Fame πρεμιέρα

House of Fame: Αυτοί θα είναι οι καθηγητές της ακαδημίας

Διευθυντής: Πάνος Μεταξόπουλος

Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός, όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών, για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθάει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης: Πέννυ Μπαλτατζή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία τού κάθε τραγουδιού, μέσα από μαθήματα φωνητικής.

Χορογράφος: Chali Jennings

Η Αμερικανίδα χορογράφος, που έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Maroon 5, είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών, όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.

House of Fame καθηγητές

Style Expert: Al Giga

Είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, οίκους μόδας, αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στη Eurovision. Ο διεθνούς φήμης style expert θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή.

Health & Wellness Coach: Δώρα Παντέλη

Η αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και κλινική ψυχολόγος θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, τη σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών.

Ο δρόμος προς τη δόξα θέλει ταλέντο, σκληρή δουλειά, πείσμα και επιμονή. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και το έπαθλο που θα περιμένει τον καλύτερο σπουδαστή θα είναι ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records!

House of Fame, πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.15 στο ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης