Site icon Hallocy

Survivor – Πρώην παίκτης αποκαλύπτει: “Είχα ράψει δολάρια στο μπουφάν μου και τα δίναμε στον οδηγό για να μας φέρνει φαγητό”

Ο Βασίλης Σίμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε επειδή είναι ψαράς ενώ αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά από την περίοδο που βρισκόταν στο Survivor. Ο ίδιος ανέφερε ότι ζητιάνευε φαγητό από τους ντόπιους αλλά ότι με την ομάδα του μερικές φορές έδιναν χρήματα στον οδηγό που τους μετέφερε στις πίστες για να τους δώσει λίγο φαγητό.

“Στο Survivor έχω φάει από τα σκουπίδια. Πήγαινα εκεί που έτρωγαν οι ντόπιοι όταν κάναμε διαλείμματα από τα αγωνίσματα. Είχα δει που έτρωγαν το μεσημεριανό τους – πίσω από ένα κοντέινερ – και εγώ πήγαινα πεινασμένος και τους έκανα λίγο bullying και μου έδιναν φαγητό. Λίγο ρυζάκι ο ένας, ένα μπιφτέκι ο άλλος. Είχα ράψει στο μπουφάν μου πριν μπω στο παιχνίδι κάποια δολάρια και δίναμε από ένα δολάριο στον οδηγό όταν μας πήγαινε σε κάποιες πίστες και μας έφερνε μια σοκολάτα, λίγο άβραστο ρύζι”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σίμος.

Δες το βίντεο:

Exit mobile version