Site icon Hallocy

Survivor spoiler, οριστικό: Τέλος από το Survivor η Σοφία Μαργαρίτη!

Η δύσκολη απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί!

Survivor spoiler: Δυστυχώς οι εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση του τραυματισμού της Σοφίας Μαργαρίτη δεν είναι ευχάριστες και στέλνουν την παίκτρια εκτός Survivor 4!

Τι και αν έχει τεράστια ανάγκη τα χρήματα, τι και αν μπήκε ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο στο Survivor, η Σοφία Μαργαρίτη μετράει μέρες στον Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα πριν δύο εβδομάδες και την μέρα που μπήκαν στο ριάλιτι οι Ηλίας Μπόγδανος και Δημήτρης Μακρόπουλος, η Σοφία είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο ισχίο του ποδιού! Άμεσα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και από αυτή την μέρα δεν έχει αγωνιστεί ξανά! Μπορεί να έχει επιστρέψει στην παραλία αλλά μέρος στα αγωνίσματα δεν παίρνει!

Survivor spoiler: Πότε αποχωρεί η Σοφία Μαργαρίτη από το Survivor;

Στο συμβούλιο του νησιού την Τετάρτη ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Σοφία έχει μπει ξανά στο νοσοκομείο για εξετάσεις και άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει! Χτες σας αποκαλύψαμε πως τελικά ειδικός γιατρός από την Τουρκία έχει ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αποκλειστικά για την κατάσταση του τραυματισμού της Σοφίας και τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα!

Είναι χαρακτηριστικό πως για τον τραυματισμό που έχει υποστεί η παίκτρια των κόκκινων επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που είναι και πιο γυμνασμένοι από την ίδια, μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από ένα μήνα! Πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Σοφία Μαργαρίτη δεν θα συνεχίσει το όνειρό της στο Survivor! Τώρα πότε θα ανακοινωθεί αυτό είναι ακόμα άγνωστο. Θα την επιστρέψουν για κάποιες μέρες στην παραλία ή θα την επιστρέψουν από τώρα πίσω στην Ελλάδα;

Exit mobile version