Site icon Hallocy

Εμβολιάστηκε η κόρη του Μπιλ Γκέιτς και μετά έκανε πλάκα για το μπαμπά της

Ξέρει ότι όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα και παίζει μ’ αυτό

Για όποιον φοβάται ότι μόλις κάνει το εμβόλιο θα τον ελέγχει μέσω τσιπ ο Μπιλ Γκέιτς που θα έχει εισχωρήσει στον εγκέφαλό του, αφιερωμένη η ανάρτηση της κόρης του.
Η Jennifer Gates έγραψε:
Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από την εμφάνιση της παραλλαγής του ιού SarsCOV2 και τώρα έχουμε περισσότερες λύσεις, όπως ανοσοποιήσεις, για να βοηθήσουμε στην προστασία ατόμων και κοινοτήτων. 🙏

Είχα το προνόμιο να λάβω την πρώτη δόση mRNA για να εκπαιδεύσω τα κύτταρα μου πώς να αναπτύξουν προστασία από τον ιό. Ως φοιτήτρια ιατρικής και επίδοξη γιατρός, είμαι ευγνώμων που θα μου παρέχει προστασία και ασφάλεια στην πρακτική μου. Σας καλώ όλους να ενημερωθείτε περισσότερο και να λάβετε σοβαρά υπόψη τον εμβολιασμό για εσάς και τις οικογένειές σας όταν σας δοθεί η επιλογή. Όσοι περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται, τόσο πιο ασφαλείς είναι οι κοινότητές μας για όλους.

Ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να περιγράψει την ευγνωμοσύνη μου για τους γιατρούς, τους επιστήμονες, τους ειδικούς δημόσιας υγείας, τους φαρμακοποιούς και πολλούς άλλους που έκαναν πραγματικότητα αυτό το επίτευγμα της σύγχρονης ιατρικής. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης εργάζονται ακούραστα για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές και αυτό το εμβόλιο θα τους βοηθήσει να πετύχουν περισσότερα.

ΥΓ. Θα εξακολουθώ να φοράω τη μάσκα μου (ή δύο!) Μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης μου. Ελπίζω αυτό να είναι αυτονόητο, και αν δεν είναι, μπορώ να σας το εξηγήσω. Δυστυχώς το εμβόλιο ΔΕΝ εμφύτεψε τον ιδιοφυή πατέρα μου στον εγκέφαλό μου – μακάρι να μπορούσε …..! 😜

Jenn

Exit mobile version