Πέμπτη, 24 Ιουνίου

Survivor 4 – “Βγήκαν” όλα στη φόρα για τον Αλέξη Παππά: “Ο λόγος που το παίζει κακός είναι επειδή…”

Δεν το περίμενε κανείς

Survivor 4: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, όπου όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για τους παίχτες και την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Σημειώνεται ότι αποκαλύφθηκε το ποσό που εξασφαλίζει ο Ατζούν για κάθε επεισόδιο που παίζεται στην τηλεόραση το οποίο είναι αρκετά μεγάλο.

Συγκεκριμένα μία νέα αποκάλυψη έγινε από εκεί που δεν το περιμέναμε για παίχτη της “Μπλε” ομάδας όπου αφορά τον Αλέξη Παππά και την συμπεριφορά που έχει μέσα στο παιχνίδι.

Έγινε μεγάλη αποκάλυψη για τον παίχτη.

Survivor 4: Η αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά
Ειδικότερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, μίλησε ο φίλος του, Γιώργος Σκούρτης, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που διαχειρίζεται και τα social media του Αλέξη όσο εκείνος λείπει.

Μιλώντας για τον Αλέξη Παππά, ανέφερε μεταξύ άλλων πως “είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο Survivor, γι’ αυτό και τον βλέπουμε σε έναν συγκεκριμένο ρόλο. Τον ρόλο του Τζόκερ, του κακού. Είναι ένας ρόλος στο να μιλάει λίγο παραπάνω από τους άλλους, στο να απαντάει στους άλλους.

Σίγουρα υπάρχουν και σκηνές που δεν ξέρουμε τι έχει ειπωθεί από την αντίπαλη ομάδα. Αλλά έχει κάτι που δεν το έχουν οι υπόλοιποι. Αυτό που θα τον δούμε να πει πίσω, δηλαδή στην κάμερα που μιλάνε μόνοι τους, θα το πει και μπροστά. Άλλοι παίκτες, ίσως όλοι, δεν το κάνει κανείς”.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Διαβάστε επίσης