Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor 4: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της Βαλέριας Χοψονίδου – «Δυστυχώς είχα…» (photo)

Η πρώτη ανάρτησή της μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 4: Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης δημοσιοποίησε στο Instagram η Bαλέρια Χοψονίδου, αποκαλύπτοντας και ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε στη διάρκεια της συμμετοχής στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, ένα spoiler που βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί, άρα δεν είναι σίγουρο μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4.

Η ίδια έγραψε: «Μια μοναδική εμπειρία , ένα διάλειμμα από τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε … Μια ανάμνηση που θα θυμάμαι με νοσταλγία παρ´οτι έμεινα πολύ λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να το ζήσω λίγο παραπάνω.

Δυστυχώς είχα ωτίτιδα και στα δυο μου αυτιά που με ταλαιπώρησε παρά πολύ από την αρχή του παιχνιδιού και αυτό στάθηκε ως εμπόδιο στη καθημερινότητα μου ακόμα και στα αγωνίσματα (όχι πως αν δεν είχα την ωτίτιδα θα έτρεχα σαν το puma) αλλά τουλάχιστον θα το διασκέδαζα περισσότερο γιατί πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι !
Ευχαριστώ παρά πολύ για τα μηνύματά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή γιατί πάντα ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν !!!”».

Διαβάστε επίσης