Site icon Hallocy

Survivor 4 – Twitter: «Τελικά ο Tζέιμς με χώρισε, επιστρέφω Ελλάδα»

Έδωσαν πάλι ρεσιτάλ οι χρήστες για την σχέση Κρεμλίδου – Καφετζή

Οι χρήστες του Twitter, όπως κάθε ημέρα προβολής του Survivor 4, έτσι και χθες 14/2 έδωσαν ρεσιτάλ με τα tweets τους προς όλους τους παίκτες. Ωστόσο, κύριοι πρωταγωνιστές ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής.

Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες η υγεία της παίκτριας της Μπλε ομάδας δεν είναι πολύ καλά, με αποτέλεσμα να λείπει από αρκετούς αγώνες, ενώ να έχει πάει ήδη δυο φορές στην κλινική. Στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να επιστρέφει στην παραλία, ωστόσο το επόμενο πρωί να είναι ξανά σε άσχημη κατάσταση, λέγοντας πως το σώμα της καταρρέει.

Λίγο πριν το αγώνισμα μάλιστα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και με συνοδεία του Αλέξη Παππά, οδηγήθηκε έξω από τον αγωνιστικό χώρο για να την δουν οι γιατροί.

Πολλοί λοιπόν είναι οι χρήστες του Twitter που λένε πως η Μαριπόζα δεν είναι και τόσο καλή… ηθοποιός και έχει κουράσει η όλη κατάσταση. Μάλιστα, έγινε χαμός με τα tweets που έλεγαν πως αποχωρεί από το παιχνίδι γιατί την χώρισε ο Τζέις, καθώς υπήρξε έντονη φημολογία ότι είναι το ζευγάρι που έκανε έρωτα στο δάσος, ένα γεγονός που διαψεύσαμε.

Μάλιστα, αρκετοί το πήγαν και σε άλλο… level, γράφοντας – πάντα χιουμοριστικά – πως τελικά δεν ήταν έγκυος.

 

Exit mobile version