Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Κατερίνα Καινούργιου για Παππά: “Τον είχα γνωρίσει παλιότερα, είχε μια απάθεια, με ξενέρωσε”

“Είχε μια ψυχρότητα”

Πρώτο θέμα συζήτησης παντού παίζει το Survivor κι αυτές τις μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά που καταψηφίστηκε από την ομάδα του στο χθεσινό επεισόδιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης σχολιάζοντας στο Ευτυχείτε το τι συνέβη στο παιχνίδι έκανε μια αποκάλυψη για τον ηθοποιό.

Οι δηλώσεις της Καινούργιου για τον Παππά
«Να σας πω μια αλήθεια; Τώρα θα πω κάτι για το παιδί που δεν κάνει γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Κι εδώ που είχε έρθει καλεσμένος, αλλά και παλαιότερα που τον είχα γνωρίσει από μια κοινή γνωστή, τον εκθείασα που ήταν ευγενέστατος, είχε μια ψυχρότητα και μια απάθεια που λίγο με ξενέρωσε. Και δεν μου άρεσε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ενώ εδώ τον εκθειάσαμε, με κοίταζε… Μπορεί να είναι το στυλ του, αλλά εμένα, ένας άνθρωπος που είναι τόσο απαθής κι εδώ τον κατηγορούν για σοβαρά πράγματα και συνεχίζει κι έχει μια απάθεια, θα μπορούσε να πει ότι είμαι φάουλ, συγγνώμη. Το συγγνώμη είναι από τον θεό, όταν κάνουμε λάθος ζητάμε συγγνώμη».

“Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Άντε ρε από δω!”
Πριν από λίγες ημέρες βέβαια η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκνευριστεί πολύ μαζί του αναφέροντας πάλι στον αέρα της εκπομπής της:

«Η Άννα Μαρία, μέσα στο παιχνίδι, δεν μου είναι καθόλου συμπαθής, αλλά μετά από αυτό τη συμπάθησα και ήθελα να πάω να την πάρω μια αγκαλιά. Πόσο κομπλεξικός είναι ο Παππάς… Ή αν δεν είναι το παιδί, αυτό βγάζει, έναν άντρα με πάρα πολλά κόμπλεξ. Απαράδεκτος! Τι ατάκες είναι αυτές που είπε; Και στην Άννα Μαρία και μετά στην Ελευθερία. Άντε ρε από ‘κει. Αν ήμουν εκεί πέρα, ειλικρινά, θα του είχα επιτεθεί λεκτικά».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια συνέχισε με το ίδιο έντονο ύφος: «Ποιος νομίζει ότι είναι ο Παππάς; Με το που θα βγει προτεινόμενος, θα φύγει με τη μία. Πες ότι συμβαίνει κάτι, τι δουλειά έχει η κατίνα να πάει να το πει μπροστά σε όλους και να την κάνει ρεζίλι την κοπέλα; Και να βάλει στο “παιχνίδι” και την Ελευθερία, ότι του την έπεφτε, σιγά ρε γόη! Έξαλλη είμαι».

Διαβάστε επίσης