Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor 4: Επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Παππά – «Τι έχεις πάθει αγόρι μου;»

Άγριο κράξιμο από τον τραγουδιστή

Η μπλε ομάδα δεν ήταν η μόνη, που επιτέθηκε στον Αλέξη Παππά στο Survivor, καθώς δέχθηκε «πυρά» και από τον αντίπαλο, με τον Τριαντάφυλλο να τον επικρίνει για τη στάση του απέναντι στις γυναίκες.

Ο ηθοποιός θέλησε για ακόμη μια φορά να τα βάλει με την Άννα Μαρία Βέλλη, με τους δύο να προβαίνουν σε έναν άγριο καβγά σχετικά με την ηθική καθενός. Αμέσως μετά, όμως, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και έκραξε με τη σειρά του τον Αλέξη, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει το λάθος του.

Survivor 4: Το κράξιμο του Τριαντάφυλλου στον Αλέξη Παππά
Τον κατηγόρησε, φυσικά, ότι είναι μεγάλο σφάλμα να κάνει τέτοια επίθεση κατά των γυναικών του ριάλιτι, προσθέτοντας πως τα κάνει ακόμη χειρότερα εξαιτίας του ότι η Άννα Μαρία βρίσκεται σε σχέση. «Τι έχεις πάθει αγόρι μου; Δεν είσαι αυτός που ήξερα», του είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Survivor 4: Η ασυλία ανήκει μόνο στους «Κόκκινους» – Νίκη με Τριαντάφυλλο και Σαλαγκούδη να κάνουν πάρτι
Η ασυλία στο Survivor φαίνεται πως ανήκει μόνο στην κόκκινη ομάδα, αφού για ακόμη μια φορά κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη στο σχετικό αγώνισμα, με τους Τριαντάφυλλο και Ανθή Σαλαγκούδη να κάνουν… κανονικό πάρτι.

Μετά την ήττα στο αγώνισμα επάθλου φαγητού της Κυριακής (14/2), οι «Κόκκινοι» ήταν αποφασισμένοι και… ευλογημένοι από τον «Ντάφι», παίρνοντας το μεγάλο αποτέλεσμα και παραλαμβάνοντας το μισό τοτέμ, ευελπιστώντας πως θα πάρουν την επόμενη μέρα (15/2) το άλλο μισό.

Το αγώνισμα φαίνεται, ότι τους βοήθησε με την κωπηλασία στην αρχή και το στόχο με τα κρικάκια στη συνέχεια, με συνέπεια να πάρουν την νίκη και να πάνε σε θέση θεατή στο συμβούλιο, όπου η μπλε ομάδα καλείται να ψηφίσει ξανά.

Διαβάστε επίσης