Site icon Hallocy

Survivor 4: Η συμφωνία του Πάνου Καλίδη με την παραγωγή

Survivor spoiler: Το μεγάλο deal του Καλίδη – Υπάρχει συμφωνία να μιλάει κάθε βδομάδα με τα παιδιά του!
Αποκλειστική βόμβα – Πως έκλεισε το μεγάλο deal

Μπορεί η Ανθή Σαλαγκούδη να έχει εξασφαλίσει μια εξαιρετική συμφωνία από οικονομικής πλευράς με την παραγωγή όμως το καλύτερο deal το έχει κάνει ο Πάνος Καλίδης! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr! Μέσα στην συμφωνία που έχει κάνει ο τραγουδιστής με τον Ατζούν υπάρχει όρος να μιλάει μία φορά την εβδομάδα με τα παιδιά του και την σύζυγό του!

Η πηγή είναι τσακαρισμένη 100%! Ο Πάνος Καλίδης γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην οικογένειά του και στην Ελλάδα, αφού μια φορά την εβδομάδα τα λέει μαζί τους! Ο τραγουδιστής κατάφερε να κλείσει αυτή την δελεαστική συμφωνία καθώς ο Ατζούν και η παραγωγή του φέτος δυσκολεύτηκαν πολύ να κλείσουν διασήμους και αναγκάστηκαν να κάνουν τα “στραβά μάτια”!

Μάλιστα μόλις έγινε γνωστή η συμφωνία αυτή κλώτσησαν κι άλλοι παίκτες που έχουν οικογένειές και έτσι επιτρέπεται και σε Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλος και Σοφία Μαργαρίτη να μιλάνε με τα παιδιά τους! Είναι οι 4 παίκτες του Survivor που έχουν παιδιά και έτσι το έπαθλο επικοινωνίας πάει… στράφι! Ότι βλέπουμε επομένως σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας και τους συγκεκριμένους παίκτες είναι πολύ καλά στημένα σκηνικά!

Μεγάλο κόλπο του Ατζούν – Τελείωσε τα spoiler για το Survivor 4!
Survivor spoiler: Κίνηση ματ από τον Ατζούν και την παραγωγή, ο οποίος έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να τελειώσει τις διαρροές, όσο αυτό γίνεται βέβαια!

Έχετε παρατηρήσει τελευταία μια αστάθεια στα spoils του Survivor, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και άλλες ιστοσελίδες! Τι πραγματικά συμβαίνει; Φυσικά εμείς δεν φέρουμε κάποια ευθύνη σ’ όλο αυτό και προσπαθούμε μέχρι και την τελευταία στιγμή να σας έχουμε το σίγουρο spoil!

Τι κάνει ο Ατζούν; Διαρρέει εσκεμμένα ψεύτικα spoil και όχι απλά μόνο ψεύτικα αλλά και… διπλά! Δηλαδή σε μισούς μπλε, σε μισούς κόκκινοι! Έχει ανθρώπους που μεταφέρουν σε διάφερα sites λάθος πληροφορίες για τους νικητές, κυρίως της ασυλίας! Εκεί έχει παρατηρηθεί η μεγαλύτερη αστάθεια στο spoil!

Ο Τούρκος παραγωγός μ’ αυτό τον τρόπο προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στις διαρροές ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη αγωνία τα αγωνίσματα!

Θα τα καταφέρει; Δύσκολα διότι φέτος πολλά τα διαρρέουν και οι παίκτες! Πως; Θα σας ενημερώσουμε σε πολύ λίγο με τρομερό αποκλειστικό θέμα από τον Άγιο Δομίνικο!

 

Exit mobile version