Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου

Σταμάτης Γονίδης: Ξεκαθαρίζει για την περιβόητη δήλωσή του περί βιασμού

Tη δική του απάντηση για την περιβόητη δήλωση περί βιασμού θέλησε να δώσει ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “ΣουΚου Family” είχε δηλώσει, “Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου” προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. (Δες εδώ τις δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη)

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε, ο Σταμάτης Γονίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του ρίχνοντας τα “βέλη” του στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

“Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης” έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης