Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Κολλητή Ελευθερίας για Survivor: “Ο Αλέξης δεν είναι του στυλ της”

“Βλέπω ότι έχει κάποιες τάσεις φυγής”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων την Ελευθερία Ελευθερίου να έχει αποξενωθεί εντελώς από την μια υποομάδα που έχει δημιουργηθεί στους Μπλε και να έχει πλησιάσει ξανά τον Αλέξη Παππά.

Μάλιστα, η ψυχολογική της κατάσταση φάνηκε πως είναι πολύ άσχημη! Το πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, η κολλητή της και γυμνάστριά της Ιφιγένεια Μπάκα συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή Ευτυχείτε και εκτός από το ότι σχολίασε τα όσα είδαμε κι εμείς, οι απλοί τηλεθεατές στις οθόνες μας, μίλησε και για τον χαρακτήρα της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Οι δηλώσεις της κολλητής της Ελευθερίας Ελευθερίου για όσα γίνονται στο Survivor
“Θεωρώ πως δεν στηρίζει τον Αλέξη αυτή την στιγμή απλά κρατάει μια ουδέτερη στάση. Είναι έτσι σαν άνθρωπος η Ελευθερία που δεν θέλει να έχει κόντρες με κανέναν θέλει πάντα να έχει καλές σχέσεις με όλους και αυτή την στιγμή για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα θεωρώ πως επιλέγει να είναι στην μέση.

Θεωρώ ότι όντως την έχουν πειράξει τα λόγια του Αλέξη αλλά επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας της θα κάνει πίσω, είναι ενοχλημένη ακόμα, απλά θέλει να περάσουν αυτές οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο, όσο πιο γρήγορα μπορούν χωρίς εντάσεις.”, είπε μεταξύ άλλων η Ιφιγένεια.

Διαβάστε επίσης