Site icon Hallocy

Σκάνδαλο στο Survivor: Η κλίκα των «Μπλε» κόβει φαγητό χωρίς λόγο από την Ελευθερίου!

Η κακία τους φτάνει στο επίπεδο της απανθρωπιάς!

Η Ελευθερία φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της με την Άννα Μαρία, με την δεύτερη όπως αποκαλύφθηκε να της κόβει φαγητό και να μην της δίνει ισόποσες μερίδες στο Survivor.

Δίχως τέλος φαίνεται να είναι η κόντρα των δύο κοριτσιών, καθώς η Βέλλη συνεχίζει το μπούλινγκ στην Κύπρια τραγουδίστρια για αυτό και πριν τον αγώνα η Ελευθερία ξέσπασε σε κλάματα.

Survivor 4: Η Ελευθερία αποκάλυψε το σκάνδαλο της μοιρασιάς του φαγητού
Αυτή τη φορά όμως το φαγητό αποτέλεσε την αιτία της εντάσεις, με την Ελευθερία να γίνεται έξαλλη και να δηλώνει πως δεν της δίνει ίσες μερίδες συγκριτικά με τους άλλους παίκτες.

«Κάθε μέρα βρίσκουν έναν λόγο για να μου σπάσουν τα νευρά πραγματικά δεν μπορώ άλλο» είπε χαρακτηριστικά η Ελευθερία ενώ την ίδια στιγμή η Άμι Γιάμι διέψευδε τις κατηγόριες της.

Survivor 4: Επιτέλους έβγαλαν αντίδραση νικητή – Στους «Κόκκινους» το έπαθλο επικοινωνίας
Στον σημερινό στίβο μάχης στο Survivor παρακολουθήσαμε ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους Κόκκινους όμως τελικά να κερδίζουν σημειώνοντας το σκορ..

Οι παίκτες έφτασαν στην σημερινό αγώνα μετά από αρκετές εντάσεις και πολλούς καυγάδες στις καλύβες τους, όπως αυτός της Ανθής και του Περικλή, του Κοψιδά και της Σοφίας, αλλά και του Ντάφι με τον Παπαδόπουλο.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες έφτασαν στον στίβο πιο αποφασισμένοι από ποτέ, μιας και το σημερινό έπαθλο ήταν η επικοινωνία, κάτι που περιμένουν όλοι πως και πως.

Παρακολουθήσαμε πράγματι έναν τρομερό αγώνα, με τους παίκτες να μάχονται και να κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος, και τους πάγκους φυσικά να υποστηρίζουν δίχως αύριο.

Η ομάδα όμως που κατάφερε να κερδίσει το σημερινό έπαθλο ήταν οι Κόκκινοι, κάτι που σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς από το απόγευμα και για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε πλήρως.

Τον τελικό πόντο τον έφερε ο… και η ομάδα των Κόκκινων είναι έτοιμη να λάβει μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά να απολαύσουμε έναν νοστιμότατο μουσακά μαζί με Βίκος Κόλα.

Exit mobile version