Site icon Hallocy

Survivor spoiler: Τραγικοί μπλε, έφαγαν την μερίδα της Μαριπόζα ενώ 2 συνάνθρωποί τους ήταν νηστικοί 7 μέρες – Ποια η αλήθεια;

Τι πραγματικά συνέβη; Ισχύουν οι κατηγορίες της Ελευθερίας;

Survivor spoiler: Κατά καιρούς έχουμε δεχτεί επιθέσεις πως στηρίζουμε εδώ μέσα τη κόκκινη ομάδα και κράζουμε συνεχώς τους μπλε!

Συγνώμη αλλά εδώ πέρα η όλη κατάσταση ξεπερνάει τα όρια ενός ριάλιτι και μιλάμε για ανθρωπιά! Τι είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε; Δύο ανθρώπους να δέχονται μεγάλο μπούλινγκ επειδή μέσα στην πείνα τους τόλμησαν να απομακρυνθούν από την παραλία και να καταλύσουν σε ξενοδοχείο να φάνε!

Οκ, δεκτό είναι πέρα από τους κανόνες και ίσως να έπρεπε να αποβληθούν, όπως είχε γίνει στο πρώτο Survivor 2003 και αντίστοιχο περιστατικό! Από την στιγμή όμως που παρέμειναν στο παιχνίδι δεν γίνεται να δείχνεις τέτοια συμπεριφορά!

Μέσα στις προμήθειες της εβδομάδας είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως για την ομάδα των μπλε θα είναι 20% λιγότερες! Δεν είπε πως δεν θα μπορούν να δώσουν λίγο και στα άλλα δύο παιδιά, παρότι εξαιτίας τους έσκασε η τιμωρία!

Αρχικά κύριε Νίκο Μπάρτζη που έκανες σαν τρελός και έλεγες ας δώσει η Ελευθερία μερίδιο από την τροφή της μιλάμε για δύο ανθρώπους που επί μια εβδομάδα τρώνε ΜΟΝΟ καρύδα! Πρόσεχε, μιλάμε για δύο ανθρώπους! Ζώα να ήταν (που ειδικά εσύ εκθρέφεις) θα είχαν πεθάνει χωρίς φαγητό μια εβδομάδα. Δεν σκότωσαν κανέναν ή μήπως τα ζώα σου εσένα δεν έχουν φύγει ποτέ από το κοπάδι!

Survivor spoiler: Τι πραγματικά συνέβη με το μερίδιο της Μαριπόζα;

Το τραγικό της υπόθεσης όμως είναι άλλο! Θα μπορούσε να είχε “κάτσει κουτί” στους δύο τιμωρημένους το γεγονός πως αποχώρησε η Μαριπόζα και περίσσεψε το εβδομαδιαίο της μερίδιο! Αντ’ αυτού οι κύριοι της μπλε ομάδας επέλεξαν να το φάνε οι ίδιοι, παρότι τρώνε! Για να καταλάβετε, όχι απλά δεν έφαγαν λιγότερο αυτή την βδομάδα οι μπλε λόγω της τιμωρίας αλλά παραπάνω! Και αντί αυτό το παραπάνω να το δώσουν στα δύο αυτά παιδιά προτίμησαν να το καταναλώσουν για πάρτι τους!

Οι κατηγορίες της Ελευθερίας είναι αληθείς αλλά όχι στο 100%! Οι μπλε δεν το μαρτύρησαν ποτέ, η Ελευθερία δεν τους το είπε παρα μόνο ως παράπονο στον Αλέξη και τον Κρις. Οι μπλε έκαναν αβαβά την όλη ευκαιρία με την προμήθεια της Μαριπόζα και την έφαγαν. Χαζοί ήταν να το μαρτυρήσουν;

Exit mobile version