Site icon Hallocy

Ο Χάρης Ρώμας για την παρεξήγηση με τους Ράδιο Αρβύλα

Η οργισμένη απάντηση του ηθοποιού και σεναριογράφου μετά τον σάλο των συκοφαντικών δημοσιευμάτων

Αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του δημοσιογράφου για το πρωτοσέλιδο περί παιδοφιλίας δηλώνει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος φανερά οργισμένος μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του.

“Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν και κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό να επισπευτεί η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και να δικάζονται γρήγορα αυτές οι περιπτώσεις, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί, αλλά μέχρι τότε θα σέρνομαι και θα πληρώνω και τα λεφτά μου. Επειδή αυτός ο κύριος βγάζει λεφτά στην πλάτη μου αυτή τη στιγμή. Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ, από την άλλη μεριά κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω δικαστικά” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική παρέμβαση που είχε με την εκπομπή, ο Χάρης Ρώμας προχώρησε σε νέες δηλώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπλοκή των “Ράδιο Αρβύλα” στη συγκεκριμένη ιστορία, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα προβλήθηκε στη σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη.

Όπως εξήγησε, επρόκειτο για παρεξήγηση, η οποία έχει λυθεί, ενώ ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως ο Αντώνης Κανάκης επικοινώνησε μαζί του και κινητοποιήθηκε για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Δες όσα είπε!

Exit mobile version