Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Survivor 4: Αν η Ανθή φτάσει μέχρι το τέλος θα έχει κερδίσει 320.000 ευρώ από το παιχνίδι

Ήδη είναι τέσσερις εβδομάδες μέσα και την λες και πλούσια…

Από εχθές το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως με την παραμονή της στο Survivor για ακόμα μια εβδομάδα η Ανθή Σαλαγκούδη έχει εξασφαλίσει ένα τεράστιο ποσό! Και επειδή βλέπουμε πως δεν το κουνάει με τίποτα από τον Άγιο Δομίνικο η σκέψη όλων μας ήταν να υπολογίσουμε τι χρήματα θα βγάλει αν φτάσει μέχρι τέλους και το κατακτήσει κιόλας (στην χειρότερη των περιπτώσεων).

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα αφήσει η παραγωγή να συμβεί αφού στην ουσία θα τινάξει το ριάλιτι στον “αέρα”! Κανένας δεν θα παίρνει μέρος στα επόμενα και δύσκολα θα έχει συνέχεια όλο αυτό. Τώρα πως θα βρουν τρόπο να πετάξουν την Ανθή εκτός είναι ακόμα άγνωστο, όπως για παράδειγμα να έκαναν αρνητικά την ψηφοφορία!

Survivor - Σκάνδαλο: Αν η Ανθή Σαλαγκούδη φτάσει μέχρι τέλος θα κερδίσει 320.000 ευρώ!

Survivor spoiler: Απίστευτη κέρδη για την Ανθή Σαλαγκούδη
Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Εφόσον η Ανθή Σαλαγκούδη μένει μέχρι τον τελικό στο Survivor θα πρέπει να κάτσει μέσα περίπου άλλες 26 βδομάδες, αφού πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τελικός θα γίνει στις αρχές Ιουλίου! Με βάση λοιπόν ότι παίρνει 6.500 ευρώ την βδομάδα τότε για άλλες 26 βδομάδες θα βγάλει 169.000 ευρώ! Αν σ’ αυτά προσθέσουμε τις 48.000 που έχει βγάλει μέχρι σήμερα πάμε στις 217.000! Τέλος αν το περιβάλλον της καταφέρει να την βγάλει και νικήτρια του show πάμε στις 317.000 ευρώ και συν κάτι μπόνους ξεπερνάει τις 320.000 ευρώ!

Είπατε κάτι; Πως να μην τρώει προώθηση από το περιβάλλον της μετά; Είναι πολλά τα λεφτά! Βέβαια ξαναλέμε πως πολύ δύσκολα ο Ατζούν θα βάλει τέτοιο… αυτογκόλ και θα βρει ένα παράθυρο να την βγάλει εκτός Survivor!

 

Διαβάστε επίσης