Πέμπτη, 24 Ιουνίου

Survivor spoiler: Αποκαλύψεις για την κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με την Άννα Μαρία

Όλη η αλήθεια!

Survivor spoiler: Μαλλιά – κουβάρια γίνονται σε καθημερινή βάση οι δύο πρώην κολλητές και συμπαίκτριες στους Διάσημους, Άννα Μαρία Βέλλη και Ελευθερία Ελευθερίου.

Από την μετακόμισή τους στην μπλε ομάδα, οι δυο τους σχεδόν… μισιούνται, με την Άννα Μαρία να της κάνει ουκ ολίγες φορές τη ζωή της… κόλαση με τις φωνές της.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν καλεσμένη σήμερα η φίλη της Ελευθερίας Ελευθερίου, Ιφιγένεια Μπάκα, η οποία σχολίασε τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι και αποκάλυψε αν η τραγουδίστρια θα μπορούσε να δει ερωτικά τον Αλέξη Παππά, με τον οποίο έχουν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση.

Από την μετακόμισή τους στην μπλε ομάδα, οι δυο τους σχεδόν… μισιούνται, με την Άννα Μαρία να της κάνει ουκ ολίγες φορές τη ζωή της… κόλαση με τις φωνές της.

Άννα Μαρία Ελευθερία Survivor

«Θεωρώ πως δεν στηρίζει τον Αλέξη αυτή τη στιγμή απλά κρατάει μια ουδέτερη στάση. Είναι έτσι σαν άνθρωπος η Ελευθερία που δε θέλει να έχει κόντρες με κανέναν, θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους και αυτή τη στιγμή για να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα επιλέγει να είναι στη μέση. Θεωρώ ότι όντως την έχουν πειράξει τα λόγια του Αλέξη, είναι ενοχλημένη ακόμα απλά θέλει να περάσουν οι μέρες στον Άγιο Δομίνικο χωρίς εντάσεις», είπε και αποκάλυψε πως Ελευθερία δεν έχει κάποια σχέση έξω από το παιχνίδι. «Ο Αλέξης είναι ένας γοητευτικός άντρας αλλά επειδή την ξέρω και είμαστε φίλες θεωρώ ότι δεν είναι του γούστου της», τόνισε.

Δεν έλειψαν όμως και τα «καρφιά» για τον πρώην παίκτη των Διασήμων, «ο Αλέξης δείχνει ότι είναι χειριστικός τύπος και επειδή η Ελευθερία είναι πάρα πολύ ευαίσθητη και τα παίρνει μέσα της κάποια πράγματα, έχει καταλάβει τι είναι ο Αλέξης και φέρεται διπλωματικά. Σίγουρα τη θεωρώ φαβορί. Βλέπω ότι έχει πιεστεί λίγο και έχει κάποιες τάσεις φυγής αλλά επειδή είναι πολύ επίμονη θα το πάει όσο περισσότερο μπορεί».

 

Διαβάστε επίσης