Πέμπτη, 24 Ιουνίου

Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στο Bachelor ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες»

«Το “έχω συναισθήματα για σένα” θα με κυνηγάει για πολύ καιρό»

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του ALPHA, Battle of the couples, o Παναγιώτης Βασιλάκος, αναφέρθηκε στο The Bachelor και την επιλογή του να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο project.

Το μοντέλο – παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 ημέρες tv και έκανε αποκαλύψεις, ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του.

Ο κόσμος σε γνώρισε και σε αγάπησε ως πρώτο Έλληνα «Bachelor» μέσα από το ομώνυμο show». Τώρα αναλαμβάνεις να παρουσιάσεις το ριάλιτι αγάπης «Battle of the couples». Πώς νιώθεις με την αποδοχή του κοινού, αλλά και την επιτυχία που γνώρισες και κατά πόσο όλο αυτό συνθέτει τις ιδανικές συνθήκες για ένα δημιουργικό επόμενο επαγγελματικό στάδιο στο χώρο της παρουσίασης;

Παναγιώτης Βασιλάκος για Bachelor

Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω για την αποδοχή του κόσμου και τις αντιδράσεις του όταν με συναντούν στο δρόμο! Η πρόταση για την παρουσίαση του «Battle of the couples» ήταν αναπάντεχη, ειδικά όταν ακούγονταν τόσα ονόματα για το συγκεκριμένο ρόλο. Το κανάλι όμως μου έδωσε την ευκαιρία και εγώ με τη σειρά μου αποδέχτηκα την πρόκληση. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά, γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, η τηλεόραση μπορεί να σε ανεβάσει και να σε κατεβάσει το ίδιο εύκολα. Τίποτε δεν είναι δεδομένο!

Πιστεύεις ότι η επιλογή σου να συμμετάσχεις σε ένα ριάλιτι ήταν σωστή;

Δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή, θεωρώ ότι ήμουν αξιοπρεπής και σεβάστηκα όλες τις κοπέλες. Δέχτηκα πολύ σκληρή κριτική, αλλά με έκανε καλύτερο. Το «έχω συναισθήματα για σένα» θα με κυνηγάει για πολύ καιρό. (γέλια).

Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από Παναγιώτη Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου μετά το Bachelor
Κόντρα σε όλους όσοι υποστήριζαν πως ο έρωτάς τους θα είχε ημερομηνία λήξης και πως μετά το τέλος του Bachelor θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους, με όσο πιο σιωπηλό τρόπο γίνεται, εκείνοι βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Έναν μήνα μετά το τέλος του reality που τους έφερε κοντά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια της καρδιάς του, Νικολέττα Τσομπανίδου, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να κάνουν μερικές αγορές μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η τρυφερότητα που έδειχναν ο ένας στον άλλον και φαίνεται στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU, καθώς ο Παναγιώτης δεν αφήνει τη Νικολέττα από τα μάτια του, ενώ, ως σωστός gentleman, την έσφιγγε στην αγκαλιά του για να την προστατέψει από το χειμωνιάτικο κρύο.

Αυτές τις μέρες αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κοινό χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους, με την επίσκεψη της Νικολέττας στην Αθήνα, η οποία και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το νέο τηλεοπτικό βήμα του αγαπημένου της στον Alpha, στο Battle of the Couples…

Τσομπανίδου Βασιλάκος The bachelor περιοδικό You

Παναγιώτης Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου

Διαβάστε επίσης