Site icon Hallocy

Πέθανε από κορωνοϊό η μητέρα του Ροναλντίνιο

Θρήνος…

Η οικογένεια του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Ροναλντίνιο, βυθίστηκε στο πένθος καθώς η μητέρα του Ντόνα Μιγκελίνα έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η 71χρονη είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό και είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, όμως, δεν τα κατάφερε.Η πρώτη αντίδραση του Ροναλντίνιο για το χαμό της μητέρας του ήταν να αλλάξει στα social media τη φωτογραφία προφίλ και να βάλει μία μαύρη εικόνα, σε ένδειξη πένθους. Ενώ θετικός είχε διαγνωστεί και ο ίδιος.

Λίγα λόγια για τον Ροναλντίνιο
Ο Ροναλντίνιο (πραγματικό όνομα: Ρονάλντο ντε Ασίς Μορέιρα, Ronaldo de Assis Moreira, γεννήθηκε 21 Μαρτίου 1980) είναι Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής. Αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, κυρίως ως αριστερός πλάγιος μέσος αλλά και ως μεσοεπιθετικός.

Συχνά θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του και από ορισμένους ως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Ο Ροναλτίνιο κέρδισε δύο βραβεία Παίκτης της Χρονιάς της ΦΙΦΑ και μια Χρυσή Μπάλα. Ήταν γνωστός για την απαράμιλλη τεχνική που διέθετε, αλλά και τις δημιουργικές του ικανότητες.

Λόγω της ευελιξίας του, του ρυθμού του, της τεχνικής ποιότητάς του, αλλά και τα εξαιρετικά του χτυπήματα φάουλ, θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες στην ιστορία. Έκανε το ντεμπούτο του στη Γκρέμιο το 1998. Μετακόμισε στη Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία πριν υπογράψει για τη Μπαρτσελόνα το 2003.

Στη δεύτερη σεζόν του με τη Μπαρτσελόνα, κέρδισε το πρώτο του βραβείο Παίκτης της Χρονιάς ΦΙΦΑ. Στην επόμενη χρονιά κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και άλλο ένα τίτλο στη Λα Λίγκα, κάνοντας το πρώτο νταμπλ στην καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος έλαβε επίσης το δεύτερο βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς ΦΙΦΑ

Exit mobile version