Site icon Hallocy

Κύπρος/Παρενοχλήσεις: «Πολλές υποθέσεις δεν μπορούμε να τις μετρήσουμε»

Σπάει και στην Κύπρο το απόστημα των παρενοχλήσεων.

Στη σκιά της χιονοστιβάδας αποκαλύψεων που κατακλύζει τις τελευταίες βδομάδες την Ελλάδα, άρχισαν και στην Κύπρο να καταγγέλλονται υποθέσεις και να σπάει η σιωπή των θυμάτων.

Στο κρατικό ραδιόφωνο μίλησε το πρωί της Δευτέρας για το ζήτημα αυτό ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ο οποίος είπε ότι οι υποθέσεις που ερευνούν οι Αρχές είναι πάρα πολλές. Άλλες υποθέσεις είπε ο Χρίστος Ανδρέου βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης από τους ανακριτές κι άλλες έχουν ήδη σταλθεί στη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

«Είναι πολλές οι υποθέσεις δεν μπορούμε να τις μετρήσουμε ή να πούμε αριθμό», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει αν τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν κι άλλες υποθέσεις πέραν της τελευταίας που είδε το φως της δημοσιότητας με την 23χρονη και τον γιατρό και αυτές των αθλητριών, ο Εκπρόσωπος είπε ότι βεβαίως υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις οι οποίες δεν δημοσιοποιούνται.

«Κάποιες υποθέσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Δεν σημαίνει ότι οι υποθέσεις αυτές δεν διερευνώνται με κάθε σοβαρότητα από την Αστυνομία».

Πρόσθεσε επίσης ότι συστάθηκαν ειδικά κλιμάκια από την περασμένη βδομάδα σε όλες τις Επαρχίες. Τα εν λόγω κλιμάκια επανδρώνονται από ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη τα οποία διερευνούν τις εν λόγω υποθέσεις με κάθε σοβαρότητα ώστε να αντιληφθούν όλα τα πρόσωπα που θέλουν να αποταθούν στην Αστυνομία ότι θα υπάρξει σοβαρή και εμπεριστατωμένη έρευνα προκειμένου να στοιχειοθετηθούν οι υποθέσεις και να οδηγηθούν ενώπιον Δικαιοσύνης.

sigmalive.com

Exit mobile version