Τετάρτη, 23 Ιουνίου

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδες Ελευθερία Ελευθερίου – Ανθή Σαλαγκούδη!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στο Survivor 4 που φέρνει τούμπα αρκετά πράγματα σε σχέση με το πως τα γνωρίζαμε!

Στο σημερινό επεισόδιο (22/02) θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου να παθαίνει κρίση πανικού στο συμβούλιο του νησιού και να ζητάει να βγει εκτός! Η Ελευθερία δεν περνάει καθόλου καλά στη μπλε ομάδα και έχει βρεθεί στο στόχαστρο, ενώ χτες βρήκε απέναντί της και την δεύτερη υποομάδα, αυτή του Άλεξ και του Κρις και δείχνει να είναι εντελώς μόνη μέσα στην ομάδα!

Κάτι αντίστοιχη συμβαίνει και στην κόκκινη παραλία με την Ανθή Σαλαγκούδη! Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας επιτέθηκαν χτες στην Ανθή, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος που έχει αποχωρήσει μέσω… Instagram, δείχνοντας πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα! Οι συμπαίκτες της την κατηγορούν ότι δεν συνεισφέρει ούτε αγωνιστικά, ούτε όμως στην καλύβα και ψάχνουν τρόπο να την ξεφορτωθούν!

Survivor spoiler: “Ψήνεται” ανταλλαγή ανάμεσα στις δύο παίκτριες;

Survivor spoiler: Αλλάζουν ομάδες Ελευθερία Ελευθερίου - Ανθή Σαλαγκούδη!

Και πάμε τώρα στην αποκάλυψη! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως η παραγωγή σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει τράμπα τα δύο κορίτσια! Οι επιδόσεις και των δύο αγωνιστικά είναι χαμηλές οπότε δεν θα υπάρξει γκρίνια σε ενδεχόμενη ανταλλαγή! Ωστόσο οι κρίσεις πανικούς της Ελευθερίας αλλά και τα δάκρυα της Ανθής είναι κάτι που, ναι μεν πουλάνε τηλεοπτικά, όμως επειδή μιλάμε για ψυχολογικό ζήτημα η παραγωγή δεν θέλει να βρει μπελάδες!

Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στις επόμενες μέρες να δούμε μια τράμπα ανάμεσα στα δύο κορίτσια! Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από την αποχώρηση της εβδομάδας, καθώς δεν αποκλείεται να είναι και οι δύο υποψήφιες (εφόσον οι ασυλίες πάνε 1-1) και μια να αποχωρήσει έτσι κι αλλιώς! Πάντως αλλαγή στις ομάδες θα έχουμε, αν όχι άμεσα, μόλις δει η παραγωγή πως υπάρχει μια πτώση στα νούμερα τηλεθέασης!

 

Διαβάστε επίσης