Site icon Hallocy

Συγκλονιστική η καταγγελία του 14χρονου για Λιγνάδη: «Με βίασε… Λιποθύμησα, όταν βρήκα τις αισθήσεις μου ήμουν γυμνός»

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη μια από τις δυο υποθέσεις που συνέθεσαν το κατηγορητήριο για τον σκηνοθέτη

Για βιασμό κατά συρροή κατηγορείται ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου και ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης και το κατηγορητήριο σε βάρος του, όπως αναφέρθηκε και το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αφορά αυτήν τη στιγμή, δύο πράξεις βιασμού:

Το 2010, ένας 14χρόνος τότε, 25 ετών σήμερα, καταγγέλλει πως βιάστηκε από τον ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Πέντε χρόνια μετά, το 2015, ένας έφηβος, λίγο πριν κλείσει τα 18, καταγγέλλει πως έπεσε και αυτός θύμα και υπέστη βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η εκπομπή «Ευτυχείτε» η καταγγελία του τότε 14χρονου (σήμερα 25 ετών) συγκλονίζει: «Όταν βρέθηκα στο διαμέρισμά του καθίσαμε στον καναπέ, μου έβαλε ένα ποτό, που μου είπε ότι είναι τζιν και μου έδωσε να καπνίσω… Ξαφνικά μετά από δυο γουλιές ποτού και πριν τελειώσω το τσιγάρο ένιωσα μια υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τρομερή ζάλη. Παρέλυσα σε ολόκληρο το σώμα μου και έχασα επαφή με το περιβάλλον. Να σβήνω κυριολεκτικά. Έγειρα πάνω στον καναπέ και νιώθοντας απερίγραπτο πανικό και φόβο ότι θα πεθάνω…

Το τελευταίο πράγμα που αντιλήφθηκα είναι τον μηνυόμενο να έχει γονατίσει μπροστά μου… και να με βιάζει. Δεν γνωρίζω τι άλλο μου συνέβη εκείνο το βράδυ γιατί λιποθύμησα. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου, ήμουν γυμνός στον καναπέ».
Όπως αποκάλυψε μάλιστα και ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται να τηλεφώνησε την επόμενη μέρα στον 14χρονο κι όταν εκείνος του είπε ότι θα τον καταγγείλει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του είπε ότι έπασχε από καρκίνο και θα πέθαινε αν τον κατηγορούσε.

Exit mobile version