Παρασκευή, 7 Μαΐου

Survivor – Περικλής: Έσταξε φαρμάκι για την Ανθή – «Κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο»

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι συνεχίζει να στήνει στον τοίχο την παίκτρια

Μετά το αιχμηρό μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Περικλής Κονδυλάτος συνεχίζει τις επιθέσεις κατά της Αθνής Σαλαγκούδη.
Αν και στο Survivor οι σχέσεις τους ήταν καλές, με την αποχώρησή του από το ριάλιτι άλλαξε γνώμη για την πολυσυζητημένη παίκτρια της κόκκινης ομάδας, ενώ εκθείασε τον Τριαντάφυλλο τον οποίο έχει «στολίσει» με αρνητικά επίθετα ουκ ολίγες φορές μέσα στο παιχνίδι.

«Με την Ανθή σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε σαν άνθρωποι, σε κάποια όχι. Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να τη νταντέψω και να της χαϊδεύω τα μαλλιά. Αν δε μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα και είναι και ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης. Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι», ήταν η αναφορά του για την Ανθή στην εκπομπή Love It το μεσημέρι της Τρίτης, 23 Φεβρουαρίου.

«Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό το πράγμα έμενα με στενοχωρούσε και αντιδρούσα σε αυτό. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο και αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδερφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά… Ελπίζω αν βγει και δει κάποια πράγματα να μη θυμώσει. Δε θεωρώ πως τον έχω κρίνει άδικα. Τον έχω κρίνει αυστηρά. Έχει διαφορά», είπε από την άλλη για τον τραγουδιστή και, μάλιστα, αρκετά συγκινημένος.

Διαβάστε επίσης