Site icon Hallocy

Survivor spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Δεύτερος αγώνας ασυλίας σήμερα (23/02) με μπλε και κόκκινους να μάχονται για να κρατήσουν όλους τους παίκτες τους στην ομάδα!

Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό επεισόδιο και κυρίως στο συμβούλιο του νησιού! Από την κρίση πανικού της Ελευθερίας Ελευθερίου μέχρι την επίθεση στον Τριαντάφυλλο και τους τσακωμούς της Σοφίας με τον Ντάφυ και τον Γιώργο Κοψιδά! Κάπου εκεί αποκαλύφθηκε και ο ύπουλος ρόλος του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος θέλει να “φάει” τον Τριαντάφυλλο!

Στην αντίπερα όχθη όσο κερδίζουν ασυλίες το κλίμα δείχνει να φτιάχνει για τους μπλε, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να μπει ξανά ενεργά μέσα στην ομάδα και να τα βρίσκει με τους υπόλοιπους! Αρκετοί δείχνουν να τουμπάρουν εκτός από τον Νίκο Μπάρτζη!

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στην πρώτη ασυλία οι μπλε καθάρισαν τους κόκκινους με 10-5 τάκα τάκα και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρώτη ασυλία! Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι έπρεπε να δώσουν έναν υποψήφιους, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός της Ανθής Σαλαγκούδη και η Καρολίνα που κέρδισε την ατομική ασυλία έχει στα χέρια της τον δεύτερο υποψήφιο, τον οποίο θα αποκαλύψει σήμερα!

Πάμε όμως στα σημερινά! Δεύτερος αγώνας ασυλίας για μπλε και κόκκινους! Υπάρχει κάποιο φαβορί ή κάποια διαρροή!

Survivor spoiler 23/02: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;
Πάμε λοιπόν στο ζουμί της υπόθεσης! Ο ΣΚΑΙ έχει αργήσει να δώσει το trailer οπότε μόνο με υποθέσεις μπορούμε να μιλήσουμε αφού δεν έχουν δει καν τον στίβο μάχης! Αν και πιστεύουμε πως ο αγώνας, είτε ο σημερινός είτε ο αυριανός, θα είναι ο κλασικός που γίνεται στην θάλασσα, αφού αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε δει κάποιο ανάλογο αγώνισμα!

Προσωπική άποψη και όχι πληροφόρηση είναι πως από εδώ και στο εξής οι μπλε θα αρχίζουν να επικρατούν πιο εύκολα! Δυνάμωσαν αρκετά αφού κυρίως ο Σάκης Κατσούλης είναι μια πολύ ποιοτική προσθήκη και μπορεί να χαρίσει νίκες στην ομάδα! Περισσότερα μόλις έχουμε το trailer της ημέρας στα χέρια μας!

Exit mobile version