Κυριακή, 25 Ιουλίου

Survivor spoiler: Τέλος το Survivor για την Ελευθερία Ελευθερίου – Αποχωρεί οικειοθελώς!

Αποκλειστικό βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler: Δύσκολες ώρες για την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι!

Η κρίση πανικού που υπέστη στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού δεν ήταν η πρώτη για την τραγουδίστρια! Η Ελευθερία λύγισε και πλάνταξε στο κλάμα ενώ λίγο πριν βγει εκτός, όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός πως είναι, ψιθύρισε πως θέλει να αποχωρήσει, κάτι που δεν ακούστηκε αρκετά δυνατά, αλλά όποιος γυρίσει το βίντεο στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί να το εντοπίσει!

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου;
Πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες αρκετές φορές η Ελευθερία έχει ζητήσει να φύγει από το παιχνίδι, όμως η παραγωγή έχει καταφέρει να την πείσει να παραμείνει τελικά! Η περίπτωσή της μας θυμίζει αρκετά εκείνη της Έλενας Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία πάθαινε συχνά κρίσεις πανικού και τελικά αποχώρησε!

Αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου από το Survivor

Η διαφορά με την Ελευθερία είναι πως εκείνη δεν αντιμετωπίζει και θέματα με την υγεία της, ωστόσο η πολύ άσχημη ψυχολογία της την φέρνει εκτός… παιχνιδιού! Χτες μόλις βγήκε από το συμβούλιο του νησιού την πλησίασε γιατρός της παραγωγής αλλά και άλλα μέλη της και τους ξεκαθάρισε πως φεύγει, δεν αντέχει! Η παραγωγή προσπάθησε να το κρύψει αλλά είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες!

Η αλήθεια είναι πως η Ελευθερία δεν περνάει και όμορφα στη μπλε καλύβα! Δέχεται επιθέσεις απ’ όλους και πάνω που πήγε να τα βρει με τους Αλεξ και Κρις της γύρισαν και αυτοί τη πλάτη! Η Ελευθερία νιώθει μόνη και δεν αντέχει και δεν αργεί η μέρα που θα κάνει το μπαμ και θα αποχωρήσει! Μετράει μέρες στο Survivor!

Και κλείνοντας να αναφερθούμε σε κάτι που μας έκανε τρελά αρνητική εντύπωση! Πως γίνεται ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή να εκμεταλλεύεται μια κρίση πανικού ενός ανθρώπου για τα νούμερα τηλεθέασης. Η κοπέλα βγήκε έξω να ηρεμήσει και μια κάμερα την ακολουθούσε παντού! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ….

Διαβάστε επίσης