Site icon Hallocy

Survivor 4: Εμετικό – Ξεγύμνωσαν την Ελευθερία Ελευθερίου! Έχει πετάξει το σορτσάκι και παίζει με κοφτό μαγιό στα τελευταία αγωνίσματα!

Ξεφτιλίζουν μια γυναίκα για τα νούμερα τηλεθέασης!

Survivor 4: Η αλήθεια είναι πως αν είσαι άνδρας φαν του Survivor δεν σε χαλάει αυτό που αντικρίζουμε φέτος μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Τι βλέπουμε φέτος; Περισσότερο ριάλιτι παρά αγωνίσματα. Αλλά και ακόμα στα αγωνίσματα το γυρνάει ο ΣΚΑΙ στο… ριάλιτι! Ένα μικρό Power Of Love είναι το φετινό Survivor! Εκτός από την είσοδο του πρώην με τη νυν στην καλύβα της… πρώην, ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει και μας χαρίζει αρκετά καυτά πλάνα!

Τι Ασημίνα Ιγγλέζου έχουμε απολαύσει, τι Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έχει δώσει ρέστα πάντως με την Ελευθερία Ελευθερίου! Το καυτό string μαγιό της τραγουδίστριας τις τελευταίες μέρες μας έχει βγάλει μάτι!

Ποιος έδωσε όμως εντολή στην Ελευθερία να… ξεγυμνωθεί! Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι την έχουμε παρατηρήσει στα τελευταία παιχνίδια να αγωνίζεται μ’ αυτή την προκλητική εμφάνιση! Μέχρι και λίγες εβδομάδες πριν, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες η Ελευθερία έπαιζε με σορτσάκι!

Δείτε χαρακτηριστικά παρακάτω

Ποιος της είπε όμως να το βγάλει; Και για να σας προλάβω, ακόμα και να της έσκισε κάπου η παραγωγή είναι υποχρεωμένη να την δώσει άλλο, όπως είχε κάνει με το μαγιό του Χρανιώτη στο Survivor 1!

Και μιας και αναφερθήκαμε στο Survivor 1 θυμάστε με τι αμφίεση έπαιζαν τότε οι γυναίκες του ριάλιτι;

Exit mobile version