Site icon Hallocy

Survivor 4: Βρήκε… μιλιά και πήγε να «ανακατέψει» κι άλλο τους «Κόκκινους» ο Τζέιμς – «Θα σε κάνουν εθνικό σταρ αγόρι μου»

Τον έβαλαν στη θέση του… όπως έπρεπε

Ένας έντονος καβγάς αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη των Μπλε στο Survivor διαδραματίστηκε μεταξύ του Τζειμς και της κόκκινης ομάδας, ιδίως με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Τζειμς ανέφερε πως είναι αρκετά άσχημο που αποθαρρύνουν την Ανθή να μην παίξει και πως δείχνει αρκετά ασέβεια από την πλευρά τους. Φυσικά, τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποστηρίζοντας πως είναι λάθος η κατηγορία του, τονίζοντας πως μόνο όταν δεν είναι καλά της προτείνουν να μείνει εκτός.

Survivor 4: Ο Τζέιμς πήγε να φέρει κι άλλη τοξικότητα – Οι «Κόκκινοι» αντέδρασαν
Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος δεν δίστασε να αναφέρει πως ο Τζέιμς λέει ότι λέει για τα μάτια του κόσμου και για να δείξει ότι σκέφτεται μέχρι και το καλό της αντίπαλης ομάδας, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα γυρίσει στην Ρόδο και θα τον κάνουν.. Εθνικό σταρ!

Μετά από λίγο τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος έδειξε έντονα την ενόχληση του προς όλους αυτούς που υποστηρίζουν πως κρατάνε με το ζόρι εκτός αγώνα την Ανθή, ενώ παράλληλα τόνισε πόσο λάθος ήταν η σημερινή κίνηση της Ανθής να μην παίξει, με αποτέλεσμα να τους δωθεί ένα σοβαρό πέναλτι.

Survivor 4: Η Σαλαγκούδη χάρισε τον αγώνα στους «Μπλε» – Δεύτερη ασυλία σερί
Στο σημερινό αγώνα ασυλίας του Survivor η ομάδα που είχε την καλύτερη επίδοση και κατάφερε να κερδίσει ήταν, ακριβώς όπως σας είχαμε ενημερώσει εμείς ήδη, οι Μπλε σημειώνοντας το σκορ, το οποίο σε σημαντικό βαθμό διαμορφώθηκε από την απροθυμία της Σαλαγκούδη να παίξει και την ποινή, που επήλθε.

Μετά από αρκετές εντάσεις τόσο στην ομάδα των Κόκκινων με την Ανθή να ανακοινώνει πως δεν θα παίξει, όσο όμως και στην ομάδα των Μπλε, με μια έντονη σύζητηση μεταξύ Παππά και Μπάρτζη, οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την σημερινή ασυλία.

Survivor 4: Νίκη για την μπλε ομάδα… με τις ευχές της Σαλαγκούδη

Ωστόσο, οι Μπλε φάνηκε να μην επηρεάστηκαν τόσο από τους προηγούμενους καυγάδες για αυτό και οι επιδόσεις τους ήταν πολύ καλύτερες, με αποτέλεσμα να κερδίσουν για δεύτερη φορά σερί το παιχνίδι ασυλίας, που σε σημαντικό κρίθηκε από τα δύο ματσαρίσματα Τζέιμς-Τριαντάφυλλου, με το ένα να οφείλεται στο «πέναλτι» από τη μη συμμετοχή της Σαλαγκούδη.

 

Exit mobile version