Κυριακή, 25 Ιουλίου

37χρονος ηθοποιός: Είμαι αθώος – Ο Άνθης δήλωνε ερωτευμένος μαζί μου – Τι ισχυρίστηκε στις Aρχές;

Έγγραφες εξηγήσεις έδωσε στις Αρχές ο 37χρονος ηθοποιός, φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, που έχει μηνυθεί για βιασμό.

Ο μηνυόμενος καλλιτέχνης χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς του 36χρονου σεφ Δημήτρη Άνθη, ο οποίος όπως ανέφερε στη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του, τον Μάιο του 2006, οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα μπαρ στον Πύργο Αθηνών όπου εργαζόταν ο 37χρονος και ο δικός του αδερφός.

Το TLIFE παρουσιάζει αποκλειστικά κομμάτι των έγγραφων εξηγήσεων του 37χρονου ηθοποιού.
«Φτάσαμε σπίτι μου, κάτσαμε να χαλαρώσουμε και κάποια στιγμή ο εγκαλών μου ομολόγησε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου και ζήτησε να με φιλήσει. Εν συνεχεία πήγαμε στο υπνοδωμάτιο, βγάλαμε τα ρούχα μας και ξεκίνησε η κατ’ ουσίαν ερωτική πράξη. Είμασταν συνομίληκοι και οι δύο 20 ετών και προφανώς άπειροι. Κάναμε σεξ και μετά αισθανθήκαμε και οι δύο παντελώς αμήχανα. Του είπα ότι έχω μάθημα το πρωί και έπρεπε να ξυπνήσω και εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να γυρίσει σπίτι του. Κατεβήκαμε μαζί γιατί η ώρα ήταν περασμένη, περιμέναμε ταξί αστειευόμασταν μεταξύ μας μέχρι να έρθει ταξί , είπαμε καληνύχτα και επέστρεψα στο σπίτι μου για να κοιμηθώ. Τα επόμενα βράδια που δούλευα στο μπαρ (αναφορά ονόματος μπαρ), ο εγκαλών ερχόταν στο μαγαζί μιλούσαμε λίγο αλλά γενικά εντός του μαγαζιού δεν επιτρεπόταν οικειότητα με τους πελάτες.

Δεν γνωρίζω πώς εξέλαβε ο εγκαλών αυτή μου τη στάση. Εγώ επαναλαμβάνω, σταμάτησα την εργασία μου στο εν λόγω μαγαζί τον Δεκέμβριο του 2004 επειδή δεν άντεχα τα ωράρια του Σαββατοκύριακου αφού το μαγαζί οργάνωνε πάντα θεματικά πάρτυ και οι σερβιτόροι διακοσμούσαμε από νωρίτερα, πέραν του ωραρίου τον χώρο όπως και στο κλείσιμο του μαγαζιού ξεστολίζαμε το μαγαζί με αποτέλεσμα να τελειώνουμε πολύ αργά και πέραν του ωραρίου. Συνεπώς αναζήτησα καλύτερο ωράριο εργασίας και βρήκα εργασία σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή (αναφορά ονόματος καταστήματος) και εργάστηκα μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Τον εγκαλούντα και τον αδερφό του τους έχω συναντήσει 2-4 φορές μέσα στα 17 χρόνια που έχουν περάσει και πάντα ήταν πολύ φιλικοί μαζί μου».

 

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Άνθη, η σεξουαλική κακοποίησή του τελέστηκε στο σπίτι του 37χρονου ηθοποιού στην περιοχή της Ομόνοιας. Από την πλευρά του, ο 37χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν έμενε ποτέ στην εν λόγω περιοχή. «Πέραν του ψεύδους για τη λειτουργία του μαγαζιού, εγώ το 2006 και συγκεκριμένα για 3 μήνες πριν από τη ψευδή ημερομηνία που έχει αναφέρει ο μηνυτής, κατοικούσα στην Αγία Παρασκευή. Με την περιοχή της Ομόνοιας δεν με συνδέει τίποτα, όπως και κανέναν από το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον μου.

Ακόμα, ο καταγγελλόμενος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις αρχές Απριλίου εργαζόταν ως ταξιθέτης σε θέατρο του κέντρου ενώ παράλληλα φοιτούσε στο τρίτο έτος της σχολής του εθνικού θεάτρου. Τον Μάιο σταμάτησε να δουλεύει επειδή είχε εξετάσεις.

Δες το ρεπορτάζ του T-Live:

Διαβάστε επίσης