Τρίτη, 13 Απριλίου

Survivor 4: Αλλάζει η συμπεριφορά της Σοφίας τώρα που έφυγε η Ανθή

Έχει καταλάβει ότι είναι πια μια εναντίον πολλών και θα προσπαθήσει να κάνει κωλοτούμπα

Survivor spoiler: Νέα ανατροπή στο Survivor 4 θα έχουμε τη νέα εβδομάδα και θα την παρατηρήσουμε από το επεισόδιο της Κυριακής (28/02)!

Πρωταγωνίστρια φυσικά θα είναι η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία αποκτά το δικό της ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη!

Η Σοφία την “πάτησε” αφού είχε δει το ρεύμα που είχε η Ανθή στις ψηφοφορίες και σου λέει “εδώ είμαστε” δίπλα της θα συνεχίσουμε αρκετά στο παιχνίδι! Ο στόχος της Σοφίας είναι γνωστός. Να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο παιχνίδι για να μαζέψει επιπλέον χρήματα! Θα τα καταφέρει; Χλωμό.

Η Σοφία την “πάτησε” και πλέον έρχεται και η σειρά της. Το έχει καταλάβει και προσπαθεί να το φέρει όλο τούμπα! Πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως ήδη, μετά την αποχώρηση της Ανθής, προσπαθεί να κάνει κωλοτούμπα μεγατόνων και αρχίζει να ζητάει συγνώμες, ρίχνοντας μάλιστα τις ευθύνες στην Ανθή.

Η Σοφία Μαργαρίτη προσπαθεί να τα βρει με τους συμπαίκτες της και ιδιαίτερα με τον Τριαντάφυλλο, καθώς έχει καταλάβει ότι ο τραγουδιστής επηρεάζει αρκετούς!

Survivor spoiler 26/02: Κολωτούμπα από την Σοφία

Survivor: Έτοιμη για αποχώρηση η Σοφία Μαργαρίτη
Γιατί έχει αρχίσει να κάνει την κωλοτούμπα αυτή η Σοφία; Μα φυσικά γιατί είναι σίγουρο πως εφόσον χάσουν ασυλία οι κόκκινοι αυτή την εβδομάδα θα είναι δεδομένα υποψήφια, είτε από την κάλπη, είτε από το άτομο που θα κερδίσει την ατομική ασυλία! Και μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα είναι και εκείνη που πιθανόν να αποχωρήσει μας και η διαφορά της από την Ανθή Σαλαγκούδη προχτες ήταν ελάχιστες ψήφοι!

Διαβάστε επίσης