Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor 4: Πόσους ψήφους διαφορά είχε η Σοφία με την Ανθή

Την γλίτωσε στο “τσακ”, την “πάτησε” η Ανθή

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως σήμερα το Athensmagazine.gr σχετικά με την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor και την παραμονή της Σοφίας Μαργαρίτη!

Αρχικά να τονίσουμε πως η παραμονή ή αν προτιμάτε η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στις δύο προαναφερόμενες γυναίκες! Η Μαριάνθη ήταν πρώτη με μεγάλη διαφορά στη προτίμηση του κοινού και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της ψηφοφορίας!

Το ντέρμπι όμως ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή ήταν μεγάλο από την στιγμή που άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές μέχρι και εκείνη που έκλεισαν! Χαρακτηριστικά μας μετέφεραν πως αν είχε κρατήσει ένα ακόμα λεπτό η ψηφοφορία ίσως και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικά καθώς μια φορά η Σοφία ήταν από πάνω και μια η Ανθή! Τελικά η μπίλια έκατσε στη Σοφία και η Ανθή αποχώρησε!

Σοφία Ανθή ψήφοι διαφορά

Survivor spoiler: Ποια η διαφορά ανάμεσα στις δύο κοπέλες;
Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και από τον τίτλο του άρθρου η διαφορά ανάμεσα σε Σοφία και Ανθή, σε Ανθή και Σοφία ήταν μόλις 20 ψήφοι! Μην το “δένετε και εσείς το 20, μπορεί να είναι και 15 μπορεί να είναι και 40”! Γύρω εκεί μας είπαν, γύρω εκεί σας μεταφέρουμε!

Χαρακτηριστικό ήταν και το άλλο που μας αποκάλυψαν! Πως στα 4 χρόνια που διεξάγεται το ελληνικό Survivor στον Άγιο Δομίνικο δεν είχε υπάρξει τόσο μικρή διαφορά ανάμεσα σε ψήφους. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως οι ψήφοι και των δύο ήταν ελάχιστοι σε σχέση με άλλες ψηφοφορίες, ενώ και ο κόσμος που συμμετείχε στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ήταν ούτε ο μισός από τις προηγούμενες, κάτι που σημαίνει πως το ρεύμα που είχε η Ανθή Σαλαγκούδη απείχε από την συγκεκριμένη ψηφοφορία!

 

Διαβάστε επίσης