Παρασκευή, 16 Απριλίου

Survivor 4 trailer 28/2: Οι κόκκινοι έστησαν πανηγύρι με την φυγή της Ανθής! Μπαίνει η Ελένη Χαμπέρη

Ασημακόπουλος: «Μάλλον ακούστηκαν οι προσευχές μου!»

Νέα εβδομάδα ξεκινάει αύριο (28/2) στο Survivor και όλα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικά για τις δύο ομάδες. Από τη μία οι Κόκκινοι έχουν στήσει ένα πραγματικό πανηγύρι στην παραλία μετά από την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη ενώ από την άλλη μπαίνει στο παιχνίδι η Ελένη Χαμπέρη, η τελευταία νέα παίκτρια.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος πολλές φορές είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με την Ανθή Σαλαγκούδη δηλώνει δικαιωμένος που τελικά αποχώρησε από την ομάδα του, ενώ φτάνει στο σημείο να πει πως εισακούστηκαν οι προσευχές που είχε κάνει.

Σε αντίστοιχο κλίμα βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, με τον Κόρο να λέει ότι από εδώ και στο εξής στα παιχνίδια, οι Κόκκινοι δε θα ξεκινούν από το -2, αλλά από το 0-0.

Από τη μεριά του, ο Ηλίας Μπόγδανος, αναφερόμενος στην αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη, η οποία όπως σας ενημερώσαμε γυρίστηκε δύο φορές λόγω ενός καυγά που έγινε στο συμβούλιο, ξεκαθάρισε πως οι Μπλε δυσαρεστήθηκαν με το αποτέλεσμα καθώς είχαν σκοπό να ανεβάσουν την Ανθή στα μάτια του κοινού.

Survivor trailer 28/2

Τέλος, περνάμε στο έπαθλο φαγητού, στο οποίο θα δούμε την Ελένη Χαμπέρη να κάνει την είσοδό της στο παιχνίδι, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Η νέα παίκτρια δε θα μπει στην ομάδα των Μπλε όπως περίμεναν πολλοί μετά την αποχώρηση της Έλενας Κρεμλίδου, αλλά στους Κόκκινους και σίγουρα θα αποτελέσει μία σημαντική βοήθεια.

Δείτε το trailer του Survivor (28/2)

Διαβάστε επίσης