Κυριακή, 11 Απριλίου

Χοψονίδου – Ελέτσι – Μακρόπουλος: Πόσα κιλά έχασαν κατά την παραμονή τους στο Survivor;

Καλεσμένοι στην εκπομπή Dot το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Μάλιστα, οι πρώην παίκτες του Survivor μεταξύ άλλων ρωτήθηκαν για τα κιλά που έχασαν κατά την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχασα 3,5 κιλά μέσα στο παιχνίδι και 2 κιλά έξω… Δεν έτρωγα και ακόμα δεν τρώω, δεν έχω όρεξη. Έφαγα λίγο την πρώτη ημέρα και την επόμενη ημέρα… Σε πιάνει μια καταθλιψούλα στο ξενοδοχείο. Είσαι μόνος και κοιτάς τους τοίχους. Δεν περνάει η ώρα και παρακαλάς να φύγεις. Έχασα συνολικά περίπου 5 κιλά.», αποκάλυψε η Βαλέρια Χοψονίδου.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Μακρόπουλος είπε: «4 κιλά έχασα εγώ. Μετά πρέπει να τα πήρα, γιατί το έριξα στο φαγητό. Περίμενα πώς και πώς να φάω. Την πρώτη ημέρα έφαγα 4 – 5 πακέτα μπισκότα που βρήκα μπροστά μου.»

«Εγώ έχασα 5 κιλά και τα διατηρώ ακόμα. Πρέπει να έχω χάσει ακόμα 1 – 2 κιλά. Δεν έχω όρεξη για να φάω. Βλέπω πιάτα και τα σχετικά και δεν έχω όρεξη. Δεν μπορώ και το ρύζι τώρα. Τόσο ρύζι που φάγαμε μέσα στην καλύβα δεν θέλω να βλέπω ρύζι.», είπε με τη σειρά της η Ελιζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Dot:

 

Διαβάστε επίσης