Τρίτη, 22 Ιουνίου

Γιώργος Λιβάνης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τη σχέση τους, μετά την “εισβολή” του πρώην της στο Survivor

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το πώς είναι η σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Κορύνα Μανταγάρη και την εφημερίδα Real Life.

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο. Το Survivor το παρακολουθώ, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη», παραδέχεται ο γνωστός τραγουδιστής.

Να σου θυμίσουμε, πως λίγες ημέρες πριν ο πρώην αγαπημένος της 25χρονης παίκτριας, Σάκης Κατσούλης «εισέβαλε» στο ριάλιτι επιβίωσης, αφήνοντας την πρώην σύντροφό του με… ανοιχτό το στόμα.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Γιώργος Λιβάνης αναφέρθηκε και στους χωρισμούς του: «Έχω περάσει έντονες σχέσεις αλλά και έντονους χωρισμούς, οπότε θα μπορούσα να πω “να είσαι ευτυχισμένη” σε κάποια πρώην σύντροφό μου. Ίσως και να το έχω πει. Έχω φτάσει και σε ακραία σημεία. Εξάλλου, αν δεν ζήσεις έναν έρωτα με όλη του τη σφοδρότητα, πώς αλλιώς θα τον βιώσεις; Κι αν δεν ζήσεις κάτι μέχρι τέλους, δεν ξέρεις πότε τελειώνει».

Διαβάστε επίσης