Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος: «Ο Λιγνάδης μου είπε να συναντηθούμε εκτός δουλειάς»

«Ήμουν 20 χρονών και είχα ακούσει ένα “αστείο” ότι είμαι μεγάλος για εκείνον

Ο Παναγιώτης Διονυσακόπουλος ήταν ένας από τους χορευτές που συμμετείχε στην παράσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, Billy Eliot και έτσι μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο γνωστός σκηνοθέτης του είχε προτείνει να βρεθούν εκτός δουλειάς για να του κάνει μία πρόταση.

Επιπλέον τόνισε πως όταν έμαθε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, πριν ακόμα γίνει ντόρος και προφυλακιστεί, δεν του έκανε μεγάλη εντύπωση. Μάλιστα θεώρησε παράξενο να γνωρίζει εκείνος λεπτομέρειες για τον Λιγνάδη από τη στιγμή που δεν ανήκει στον χώρο του θεάτρου και να μην γνωρίζουν οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο πλευρό του.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διονυσακόπουλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη
«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συναντηθεί στις πρόβες του Billy Elliot στο οποίο συμμετείχα. Και στον πρώτο χώρο που κάναμε πρόβες και στο θέατρο Παλλάς. Όταν πρωτοάκουσα γι’ αυτήν την υπόθεση δε μπορώ να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Αυτές οι φήμες υπήρχαν.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πώς γίνεται εγώ – ένας ουσιαστικά άσχετος με τον χώρο που είχα συμμετέχει για πολύ λίγους μήνες, να έχω ακούσει φήμες για το πρόσωπό του και υπεύθυνα άτομα, που είναι τόσα χρόνια στον χώρο να μη γνωρίζουν.

Παναγιώτης Διονυσακόπουλος Δημήτρης Λιγνάδης

Ο ίδιος ο κ. Λιγνάδης μου είχε πει άμα θέλω να συναντηθούμε εκτός δουλειάς για να μου κάνει μία πρόταση. Και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα παγώσει μόνο από αυτό. Ίσως είχα νιώσει μία απειλή. Ήταν κατά τη διάρκεια μίας πρόβας που γινόταν στον πρώτο χώρο και μου είπε ότι μία από αυτές τις ημέρες ήθελε να πάμε για ποτό να μου μιλήσει. Το είχα αποφύγει και δε συνέβη ποτέ.

Μου είχε στείλει κάποια μηνύματα στο facebook. Ήταν ξημερώματα, αλλά εγώ προσπαθούσα να είμαι όσο πιο απόμακρος μπορώ. Τότε είχα μόλις κλείσει τα 20. Και θυμάμαι ότι είχε ειπωθεί ένα “αστείο” ότι εγώ είμαι μεγάλος γι’ αυτόν. Υπήρχε κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα.

Προσπαθούσε να κάνει κάποια πράγματα βρώμικα και γι’ αυτό υπήρχε συζήτηση στον θίασο, ότι χρησιμοποιούσε βωμολοχία και υπήρχαν πολλά παιδιά στον θίασο. Είχα ένταση όταν ήταν εκεί και έπρεπε να πάρω μέρος στην εκάστοτε σκηνή. Μου προκαλούσε κάτι αρνητικό. Δεν πιστεύω στην αθωότητά του. Γιατί να βασανίζει αθώες ψυχές; Μιλάμε για παιδιά…».

Διαβάστε επίσης