Site icon Hallocy

Survivor 4 – Τζέιμς Καφετζής: «Αλέξη και Κρις μπορούμε να κάνουμε πάλι…» (video)

Τι σχεδιάζει η Μπλε ομάδα

Survivor 4: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του Survivor όπου από ότι φαίνεται η μπλε ομάδα ετοιμάζει κάτι να κάνει για την ίδια.

Σημειώνεται ότι από την άλλη η κόκκινη ομάδα είναι αρκετά οργισμένη με την αντίδραση της Ανθής Σαλαγκούδη και αυτό φάνηκε μέσα από την αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Ειδικότερα ο Τζέιμς Καφετζής προσπαθεί να ενώσει και πάλι την μπλε ομάδα καλώντας τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά να ενώσουν τις προμήθειες τους.

Survivor 4: Η λύση του Τζέιμς Καφετζή
Ειδικότερα τα ίσια ανάποδα ήρθαν σήμερα στο επεισόδιο του Survivor αφού όπως είδαμε, ο Τζέιμς ζήτησε από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις να γίνουν οι προμήθειες ένα ξανά.

Είδαμε λοιπόν τις δύο υπο-ομάδες να συζητούν το ενδεχόμενο να ξανά ενωθούν, ωστόσο αυτό δεν βρήκε κατευθείαν σύμφωνο τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης όπως είπε θα το σκεφτεί και μετά το σημερινό αγώνισμα θα αποφασίσει μαζί με τον Κρις αν θα ενώσουν τις προμήθειες τους. Αυτό όπως φαίνεται ίσως φέρει συγκρούσεις αφού η ομάδα είχε δείξει πως δεν θέλει να ξαναφάει μαζί.

Η νέα συμφωνία των Μπλε για το φαγητό

Exit mobile version