Τρίτη, 27 Ιουλίου

Υπόθεση Λιγνάδη: Στο φως νέες καταγγελίες – Καταθέτουν ακόμη δύο νέοι μάρτυρες

Συνεχίζονται οι μεγάλες εξελίξεις

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη όπου υπάρχουν αρκετές καταγγελίες για εκείνον που περιλαμβάνουν παιδεραστία και σεξουαλική παρενόχληση.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του σκηνοθέτη ενώ παράλληλα ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, ζήτησε να γίνει αναβολή στις έρευνες.

Συγκεκριμένα δύο νέες καταγγελίες από ανήλικους βρήκαν το φως της δημοσιότητας όπου αναμένεται να καταθέσουν ενάντια στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες κατά του Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι νέες καταγγελίες
Ειδικότερα υπάρχουν συνεχές εξελίξεις και έρχονται νέες καταγγελίες και μαρτυρίες θυμάτων για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρατείται στη φυλακή με καταδικασμένους για σεξουαλικά εγκλήματα. Οι μέρες κυλούν αντίστροφα για να μεταφερθεί σε κανονικό κελί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ ο συνήγορος του ποντάρει στην αίτηση αποφυλάκισης του εντολέα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες ακόμα δύο άτομα που ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον σκηνοθέτη αναμένεται να καταθέσουν στην ανακρίτρια.

Τα αδικήματα, όπως μετέδωσε το Star την Τετάρτη 3 Μαρτίου, φέρεται να έχουν γίνει το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων. Αφορούν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και στη μια περίπτωση μάλιστα καταγγέλλεται και βιασμός.

Οι δύο νέοι μάρτυρες προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια προκείμενου να πουν όσα βίωσαν.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης