Site icon Hallocy

Survivor: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Σάκη και Τζέιμς – Επενέβησαν οι άντρες της παραγωγής για να τους χωρίσουν

Τζέιμς και Σάκης πιάστηκαν στα χέρια και παρενέβη η παραγωγή για να τους χωρίσει στο Survivor 4
Σάκης και Τζέημς πιάστηκαν στα χέρια στο «Survivor 4»; Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής (05/03) έδωσε μία νέα διάσταση στον καβγά που είδε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Τετάρτης, στο οποίο αποχώρησε από το Survivor ο Κρις Σταμούλης. Η παρεξήγηση στην μπλε παραλία έγινε γιατί ο Τζέημς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης συζήτησαν ότι η Μαριαλένα γνώριζε τον Καλλίδη πριν το παιχνίδι, ενώ κάτι τέτοιο το αρνήθηκε η παίκτρια. Η Μαριαλένα έξαλλη επιτέθηκε σε Νίκο-Τζέημς με τον Σάκη να την υπερασπίζεται ουρλιάζοντας «τέλος» στον Μπάρτζη. «Δεν είστε άντρες» φώναξε η Μαριαλένα σε Νίκο και Τζέημς.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου η σύγκρουση ήταν πιο σφοδρή από ό,τι νομίζαμε και η παραγωγή έσπευσε να τους χωρίσει: «Το περιστατικό ήταν πολύ σοβαρό. Ο Σάκης επιτέθηκε στον Τζέημς και στη μέση μπήκε και η παραγωγή να τους χωρίσει. Μιλάμε για μεγάλο επεισόδιο στον Άγιο Δομίνικο. Ηχολήπτης, κάμεραμαν και 1-2 άτομα από την παραγωγή μπήκαν στη μέση. Η επίμαχη σκηνή κόπηκε στο μοντάζ». Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ο Σάκης ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον Τζέημς. Θα αντιδράσει η παραγωγή του Survivor; Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Open:

Πολλοί παίκτες αναφέρουν ότι ο Σάκης είναι ο επόμενος αρχηγός της μπλε ομάδας. Μάλιστα ο Κρις Σταμούλης πριν φύγει από το ριάλιτι είχε πει: «Θεωρώ ξεκάθαρο ότι και ο Τζέημς και ο Νίκος, ο υπαρχηγός, ζηλεύουν τον Σάκη γιατί είναι ένα πολύ δυναμικό παιδί, δυνατός αγωνιστικά, θετικός και ενωτικός στην πράξη. Τρέμουν κυριολεκτικά τον Σάκη και αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι μία συσπείρωση της μπλε ομάδας γύρω από το πρόσωπό του Σάκη». Ο Σάκης Κατσούλης, από την άλλη, βρίσκει ύποπτη τη «συμπάθεια» των Κόκκινων στο πρόσωπό του: «Θεωρούν ότι είμαι ο επόμενος αρχηγός και θέλουν να δημιουργήσουν ίντριγκα στην ομάδα μου».

 

Exit mobile version