Site icon Hallocy

House of Fame | Απίστευτος τσακωμός on air ανάμεσα σε Sion, Obi και Γιάννη!

Η αμήχανη στιγμή στον αέρα του live με την αμήχανη Ελένη Φουρέιρα

Ο Sion, o Οbi και ο Γιάννης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο live concert του House of Fame.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sion μετά την ερμηνεία του κατηγόρησε τον Οbi πως είναι διπρόσωπος και πως αισθάνεται ότι τον πρόδωσε, ενώ τόνισε ότι:

“Σε κάποια άτομα είχα εκφράσει πως θεωρούσα πως ο Γιάννης μπορεί να είναι διπρόσωπος, τα είπα στα παιδιά. Βέβαια τα είπα και στον Γιάννη όταν αισθάνθηκα έτοιμος, του είπα “σε ψήφισα για αυτούς τους λόγους. Αυτό το πράγμα με το γκει δεν ξέρω πώς βγήκε. Δεν έχει υποθεί ποτέ τέτοια λέξη, ήταν των παιδιών. Οπότε ο Γιάννης ήθελε να δηλώσει δημόσια πως τον ενόχλησε πως μίλησα σε κάποια άτομα. Τα παιδιά αυτα πηγαν και του το είπαν, με πρόδωσε. Ο Γιάννης το κατάλαβε και αποδείχθηκε αχρείαστο αν ο Οbi o “φιλος” δεν τον έπιανε. Τόσο καιρό με ψάρωνε για να μαθαίνει πράγματα να μου τα λέει. Αυτό έγινε, εγώ πραγματικά στεναχωρέθηκα γιατί ο Obi ήταν ο πρώτος που είχαν σαν κοντινό του. Ζωή είναι αυτά τα πράγματα, είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι με ανθρώπους, οπότε ήταν εύκολο να τον εμπιστευτώ”.

Ο Obi με τη σειρά του δήλωσε πως “δε θεωρώ πως τον πρόδωσα. Όταν ο Sion αρνείται πράγματα που μου έχει πει και προσπαθεί να με βγάλει τρελό, περίεργο και προδότη. Όταν ήμασταν στις τουαλέτες μου είχες πει να μην κάνω παρέα με Γιαννη γιατί είναι κωλόπαιδο και χθες το βράδυ μου το αρνήθηκες. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει άποψη για έναν άλλον.

Κλείνοντας, ο Γιάννης αρκετά ενοχλημένος δήλωσε πως εκείνος ξεκαθάρισε τη θέση του στους υπόλοιπους σπουδαστές και έχει καθαρή τη συνείδηση του. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως:

“Είναι στιγμές της ζωή μου που αισθάνομαι άσχημα για τον κακό μου χαρακτήρα που πολλές φορές βγάζω προς τα έξω. Χθες ήταν μια στιγμή που νιώθω περίεργος που η μάνα μου με έκανε απόλυτο, εγωιστή και νευρικό και δε με έκανε κάτι άλλο. Δε θέλω να επεκταθώ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Χθες έκανα τη κουβέντα γιατί έχω δειξει στα παιδιά πως ειμαι straight σε αυτά που λέω, να τους πω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Εγώ προκάλεσα όλα τα παιδια να μου πουν αν είπα backstage κάτι για κάποιον. Εγώ έχω τη δύναμη και το κουράγιο να πω αυτό που θέλω μπροστά σε όλους κια ίσως αυτό με αδικέι. Εγώ χθες το βράδυ τα είπα και κοιμήθηκα ήρεμα, κάποιοι άλλοι δεν κοιμήθηκαν. Δε θέλω να αναλωθώ ούτε να μπω σε τέτοια τρυπάκια. Είπα πως από εδώ και πέρα θα κρίνω αντικειμενικά, η πορεία θα δείξει. Εγώ εδώ μέσα έχω συμπάθειες, όχι φιλιες”.

Exit mobile version