Κυριακή, 25 Ιουλίου

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Mου φαίνεται αστείος ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος αντιδράει»

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Down Town ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο γνωστός τενίστας αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media λόγω διάφορων τοποθετήσεών του, ενώ τόνισε πώς έχει αποφασίσει να τα διαχειρίζεται.

Θα συνεχίσεις να είσαι αυτός που είσαι, να μη σκέφτεσαι ότι θα πρέπει να μιλήσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να μη δεχτείς αρνητικά σχόλια;
Το σκεφτόμουν πρόσφατα. Για μένα η διπλωματία από ένα σημείο και μετά γίνεται γελοία. Να απαντάς με τρόπο που σε σώζει συνεχώς και σε κάνει να φαίνεσαι τέλειο στα μάτια των άλλων. Αν είναι να πω κάτι που νιώθω πολύ βαθιά, κάτι που πιστεύω, θα το κάνω χωρίς φίλτρο. Όπως έγινε και πρόσφατα στο Twitter (σ.σ. Το σχόλιο για το Harrods και η απάντηση σε όσους του επιτέθηκαν για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ντουμπάι) και δε νιώθω τύψεις. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε ιδέα, γνώμη είναι πάντα για το καλύτερο, παρότι μπορεί να είναι κάτι σκληρό, που μπορεί να φέρει σε αντίθεση άλλους ανθρώπους. Δεν δίνω σημασία, έχω ξαναπεί ότι μου φαίνεται αστείος ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος αντιδράει, διότι οι προθέσεις μου είναι καλές και δεν εναντιώνονται σε κάποιον. Για μένα, το να είμαι αυθεντικός είναι πολύ σημαντικό. Πολλοί αθλητές τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τη διπλωματία σε εξωφρενικό επίπεδο και έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. Συνεχώς υπάρχουν οι ίδιες απαντήσεις, οι ίδιοι τίτλοι. Για να παραμείνει αυτός ο χώρος ενδιαφέρων, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες σταγόνες αλήθειας.

Διαβάστε επίσης