Site icon Hallocy

Survivor: Άννα – Μαρία και Νίκος σχολιάζουν τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα

Tα όσα ειπώθηκαν από το Σάκη Κατσούλη πριν την έναρξη του τελευταίο αγωνίσματος αλλά και όσα ειπώθηκαν από τον ίδιο στο τελευταίο συμβούλιο για τους λόγους που μπήκε στο Survivor σχολίασαν ο Νίκος Μπάρτζης με την Άννα Μαρία Βέλλη.

“Πως σας φάνηκε χθες που όταν ρώτησε ο Ατζούν τον Σάκη για ποιο λόγο μπήκε στο παιχνίδι είπε ότι μπήκε να βοηθήσει τη Μαριαλένα κτλ και σήμερα που τον ρώτησε ο Λιανός είπε ότι μπήκα για να δω τα όριά μου, για να γνωρίσω το ίνδαλμά μου τον Πάνο Καλίδη γιατί τον άκουγα και δε μπορούσα να του πιάσω το χέρι και όλα αυτά τα γλυψίματα. Αυτό ήταν πολύ ωραίο που είπε” ανέφερε ο Νίκος με την Άννα Μαρία να απαντά,

“Και γενικά ο λόγος του Σάκη δε μου άρεσε καθόλου εμένα σήμερα. Δε γοητεύομαι με τέτοια λόγια σαν άνθρωπος, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Νιώθω ότι φάσκει και αντιφάσκει. Εγώ προσωπικά δε θα έμπαινα σε ένα παιχνίδι που είναι ο πρώην μου”.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν και κάποια πλάνα με τη Μαριαλένα να συνομιλεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της λέγοντάς τους τι είναι αυτό που την ενόχλησε στη συμπεριφορά του James με τον Νίκο και την Άννα Μαρία, τους οποίους θεωρούσε φίλους της.

Exit mobile version