Site icon Hallocy

Θλίψη για την 32χρονη Κατερίνα: Καταλείπει δύο μικρά παιδιά (pics)

Έχασε την μάχη για τη ζωή η άτυχη Κατερίνα Γιαννακουδάκη από τον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Αχερίτου – Βρυσούλλων, στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Η άτυχη Κατερίνα τον Σεπτέμβριο του 2019 γέννησε ένα υγιέστατο παιδάκι και έλαβε εξιτήριο.

Αργότερα, όμως, παρουσίασε πόνους στο στήθος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαγνώστηκε με έμφραγμα μυοκαρδίου και στην συνέχεια, λόγω της κατάστασής της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να της σώσουν την ζωή και την υπέβαλαν σε πολύωρη επέμβαση τετραπλού bypass, αφού είχε τέσσερις κλειστές αρτηρίες.

Διακομίστηκε, επίσης, στο Ισραήλ και στο Νοσοκομείο Sheba όπου οι γιατροί την συνέδεσαν με το μηχάνημα ECMO εξωσωματικής κυκλοφορίας, σταθεροποιώντας την κατάσταση της υγείας της και μεταφέροντάς την για περαιτέρω νοσηλεία στο Ισραήλ.

Η κατάσταση της υγείας της, ωστόσο, επιδεινώθηκε και προτού καταφέρει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδίας υπέστη και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η άτυχη Κατερίνα καταλείπει μία κορούλα, καθώς και το ενάμιση ετών παιδάκι που γέννησε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Κυριακή, 7/3/2021, και ώρα 11 το πρωί στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου στον Συνοικισμό Αγίου Γεωργίου Βρυσούλες-Αχερίτου.

Θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. Απαραίτητη η χρήση της προστατευτικής μάσκας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αχερίτου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.

Exit mobile version