Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση της Σαλαγκούδη μετά την αποχώρησή της!

Τι δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του Survivor;

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, που έκανε όλη την Κόκκινη ομάδα να πανηγυρίζει!

Η ίδια μπορεί να είχε μείνει αρκετό διάστημα μέσα στο παιχνίδι, παρά το γεγονός, ότι ήταν η πιο αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο, δεν ήταν η πιο αγαπητή στα social media, τα οποία δεν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την συμπεριφορά της στο ριάλιτι, ενώ έγραφαν πως είχε μέσο τον πατέρα της.

Ειδικά λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει, είχε φέρει πολλές εντάσεις και είχε έρθει σε κόντρα με τον Τριαντάφυλλο, με αποτέλεσμα να τσακωθεί μαζί του και η Σοφία Μαργαρίτη. Τελικά, μετά από ψηφοφορία του κοινού αποχώρησε από το Survivor 4 και έπειτα από μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Μάλιστα, χθες 8/3 έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά στο Survivor, αφού φαίνεται πως δεν έχει και την πιο όμορφη εμπειρία. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την αδερφή της.

Δείτε την:

Σαλαγκούδη Instagram

Διαβάστε επίσης