Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο λόγος

Στο σημείο να σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς έχει φτάσει ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4, λόγω της συμπεριφοράς του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που είναι υποψήφιος προ αποχώρηση, απέναντι του το τελευταίο διάστημα.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Πάνος Καλίδης βρισκόταν στον ειδικό χώρο για να ψηφίσει προτεινόμενο, έγραψε το όνομα του Νίκου, αναφέροντας το λόγο που το έκανε.

Survivor 4 Πάνος Καλίδης αποχώρηση

Το κλίμα στην παραλία της Μπλε ομάδας, είναι τόσο άσχημο που είπε ότι σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να φύγει από το παιχνίδι καθώς έχει απογοητευτεί με την συμπεριφορά αρκετών των συμπαικτών του.

«Σε ψηφίζω γιατί έχω στοχοποιηθεί πάρα πολύ από την παρέα σας. Με έχετε κάνει και ντρέπομαι πάρα πολύ. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω οικειοθελώς γιατί δεν αισθάνομαι καθόλου καλά εδώ» είπε στην κάμερα ο τραγουδιστής, που στη συνέχεια αιτιολόγησε την ψήφο του, λέγοντας πως μεταξύ αυτού και του Τζέιμς, ο τελευταίος αγωνιστικά είναι καλύτερος παίκτης.

Διαβάστε επίσης