Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

Survivor 4: Ξεμπρόστιασαν τον Πάνο στο συμβούλιο – Άλλο παίκτη ζήτησε αρχικά για τα ματσαρίσματα και άλλο διάλεξε

Τον… έβγαλαν στη σέντρα για στρατηγική ώστε να χάσει η ομάδα στο αγώνισμα!

Σε ξεμπρόστιασμα του Πάνου Καλίδη εξελίχθηκε, τελικά, το συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με την κλίκα της μπλε ομάδας να επιχειρεί να τον βγάλει… στη σέντρα, τονίζοντας πως διαφορετικά πράγματα συνεννοήθηκαν για τα ματσαρίσματα και, όπως φαίνεται, άλλον διάλεξε τελικά.

Οι «Μπλε» ηττήθηκαν στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και είδαν ακόμη ένα «τσουνάμι» αποκαλύψεων να έρχεται, μαζί με έντονους καβγάδες, τόσο μετά το αποτέλεσμα όσο και στο συμβούλιο. Εκεί είδαμε μια ακόμη επίθεση της νέας υποομάδας στην… παλιά κλίκα μαζί με τον Αλέξη Παππά, που μόλις είχε επιστρέψει, αλλά και νέα αναφορά στη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα, με την Άννα Μαρία να αποφεύγει να τοποθετηθεί, όταν η συμπαίκτριά της την κάλεσε να το κάνει.

Survivor 4: «Καρφιά» στον Πάνο για τη… στρατηγική του στο αγώνισμα
Στο τέλος, όμως, ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης αποκάλυψαν πως, πριν από το αγώνισμα ασυλίας κι ενώ αρχικά είχε ζητήσει ως αντιπάλους τον Τριαντάφυλλο ή τον Κώστα Παπαδόπουλο στα αγωνίσματα, ο Καλίδης ζήτησε τον Παύλο Γαλακτερό, σε μια απόφαση που έφερε τελικά έναν χαμένο πόντο, ενώ γέννησε το ερώτημα μήπως το έκανε για να βοηθήσει στο να ηττηθεί η ομάδα του εν όψει του συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης